ascendendo Отговорено Август 14, 2008 Отговорено Август 14, 2008 (Редактирано) Страхотно. За нивото в България е просто върха. Колегата певец ме респектира. Пожелавам ви да успеете да изкарате отличен звук на живо, повече нови парчета и участия в чужбина. Редактирано Август 14, 2008 от ascendendo Цитирай
metalhammer Отговорено Август 19, 2008 Отговорено Август 19, 2008 \m/ Чакаме живо изпълнение ! \m/ Цитирай
RG1527RB Отговорено Август 20, 2008 Отговорено Август 20, 2008 Браво момчета яко забивате направо къртите мивки Надявам се скоро да чуя нови неща. Цитирай
MDFk Отговорено Август 20, 2008 Отговорено Август 20, 2008 @Антонио - Много арна бре, 'Танасе! Браво на бандата(щом не искаш да приемаш лично лаври ) ! Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 23, 2008 Автор Отговорено Август 23, 2008 Благодаря на всички за мненията! Наистина, желанието на цялата група е да излезем скоро на живо, но имаме още доста работа. П.П. @Geo, не знам защо не се получава при теб, линкчето е работещо - сега пробвах отново. Цитирай
brashkov Отговорено Август 27, 2008 Отговорено Август 27, 2008 Благодаря за добрата критика. Мисля , че скоро ще ни чуете и на живо. Радвам се , че все още има толкова голям интерес към този вид музика. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 31, 2008 Отговорено Август 31, 2008 Много свирня, пийня и ебня ви пожелавам . Много хамалска е групата - хем кърти, хем чисти. Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Септември 4, 2008 Отговорено Септември 4, 2008 Антонио, най - накрая........откога те чакам да се изявиш да плювна и аз , майтапа на страни парчето си е готино и как няма да е като китариста е от Плевен . Пожелавам много прогрес на бандата и да се видим най-накрая, че ми писна от тоя нет . Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 7, 2008 Автор Отговорено Септември 7, 2008 Още веднъж благодаря на всички за мненията! Сега сме в процес на търсене на клавирист/пианист, надявам се в скоро време да се похвалим с такъв, както и да споделим нови записи. Цитирай
{{RazoR}} Отговорено Септември 7, 2008 Отговорено Септември 7, 2008 (Редактирано) И аз да се присъединя към доста от мненията - Браво, много високо вдигате летвата... Ще се изкажа само за вокалите - наистина МНОГО добър глас и точно за стила... Не бих си позволил да критикувам доколко модерно и т.н. пее... Мога само да кажа че е на ниво на което вече критиките са не по това дали може и доколко пее, ами чисто субективно "кефи ме/не ме кефи" Малко или много както едно време като тинейджъри спорехме кой е по-добър - Роб Халфорд или Брус Дикинсън... Което е тъп спор, щото всяко мнение ще е чисто въпрос на личен вкус... Лично аз съм впечатлен от прекрасния тембър на средните и силните високи на гласа... Чудесно обработен глас, да ви е жив и здрав! Пожелавам ви още по-яки парчета - очевидно тепърва започвате със съвместната металургия, и кой знае какви яки сплави ще можете още да натворите Поздрави до цялата банда! Аз се изказах по това, по което поне малко разбирам, но и работата по китарите е чудесна Best! Редактирано Септември 7, 2008 от {{RazoR}} Цитирай
BlackCorsair Отговорено Септември 19, 2008 Отговорено Септември 19, 2008 (Редактирано) ...ам тъкмо преди малко един приятел ми даде линк към некъв ваш сайт - там имаше и некъв лайв от зала Хр.Ботев - ако не се бъркам нещо де... ...та да кажа - и аз съм фен! ...поздрави! ...и успех! Редактирано Септември 19, 2008 от BlackCorsair Цитирай
Recommended Posts