Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Страхотно. За нивото в България е просто върха. Колегата певец ме респектира. Пожелавам ви да успеете да изкарате отличен звук на живо, повече нови парчета и участия в чужбина.

Редактирано от ascendendo
  • Отговори 33
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

@Антонио - Много арна бре, 'Танасе! Браво на бандата(щом не искаш да приемаш лично лаври :greenangel: ) !

Отговорено

Благодаря на всички за мненията! ;)

Наистина, желанието на цялата група е да излезем скоро на живо, но имаме още доста работа. :greenangel:

П.П. @Geo, не знам защо не се получава при теб, линкчето е работещо - сега пробвах отново.

Отговорено

Благодаря за добрата критика.

Мисля , че скоро ще ни чуете и на живо.

Радвам се , че все още има толкова голям интерес към този вид музика.

Отговорено

Антонио, най - накрая........откога те чакам да се изявиш да плювна и аз :thx: , майтапа на страни парчето си е готино и как няма да е като китариста е от Плевен :) . Пожелавам много прогрес на бандата и да се видим най-накрая, че ми писна от тоя нет :cheers: .

Отговорено

Още веднъж благодаря на всички за мненията! :ok:

Сега сме в процес на търсене на клавирист/пианист, надявам се в скоро време да се похвалим с такъв, както и да споделим нови записи. :D

Отговорено (Редактирано)

И аз да се присъединя към доста от мненията -

Браво, много високо вдигате летвата...

Ще се изкажа само за вокалите - наистина МНОГО добър глас и точно за стила... Не бих си позволил да критикувам доколко модерно и т.н. пее... Мога само да кажа че е на ниво на което вече критиките са не по това дали може и доколко пее, ами чисто субективно "кефи ме/не ме кефи"

Малко или много както едно време като тинейджъри спорехме кой е по-добър - Роб Халфорд или Брус Дикинсън... Което е тъп спор, щото всяко мнение ще е чисто въпрос на личен вкус...

Лично аз съм впечатлен от прекрасния тембър на средните и силните високи на гласа... Чудесно обработен глас, да ви е жив и здрав!

Пожелавам ви още по-яки парчета - очевидно тепърва започвате със съвместната металургия, и кой знае какви яки сплави ще можете още да натворите

Поздрави до цялата банда! Аз се изказах по това, по което поне малко разбирам, но и работата по китарите е чудесна

Best!

Редактирано от {{RazoR}}
  • 2 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

...ам тъкмо преди малко един приятел ми даде линк към некъв ваш сайт - там имаше и некъв лайв от зала Хр.Ботев - ако не се бъркам нещо де...

...та да кажа - и аз съм фен!

...поздрави!

...и успех!

Редактирано от BlackCorsair