Stoyko Lisichkov Публикувано Юли 29, 2008 Share Публикувано Юли 29, 2008 Заех се да направя едно кабинетче на китариста ни (Icarus). В този шкаф има говорител Celestion super 65 - 65watss, 8oms, 12". Скоро ще пусна и някой друг семпъл. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Юли 29, 2008 Share Отговорено Юли 29, 2008 Готино е станало Поздравления Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoyko Lisichkov Отговорено Юли 29, 2008 Автор Share Отговорено Юли 29, 2008 Благодаря! Забравих да уточня, че това ми е първи опит с тапициране.. Е, резултата не е мега перфектен, но не стана и много зле. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 29, 2008 Share Отговорено Юли 29, 2008 Супер изглежда!!! Снощи и аз тъкмо си довърших кабинета, но мисля да го направя с няколко "екстри", та ще постна по-натам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lyubohar Отговорено Юли 29, 2008 Share Отговорено Юли 29, 2008 Страхотно и тези пирографирани надписи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
simon Отговорено Юли 29, 2008 Share Отговорено Юли 29, 2008 Браво Стойко, скоро трябва да се чуе и как обажда Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Юли 29, 2008 Share Отговорено Юли 29, 2008 А, ето го и в готов вид Як е станал шкафа, сега като дойде и ламповия амп август ше го чуем както си трябва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angel Nikolov Отговорено Юли 29, 2008 Share Отговорено Юли 29, 2008 Поздражления и от мен за новата придобивка. Вижда се, че доста старание и труд са вложени. Предполагам, че ще има още подобрения за напред и ще добие по добър завършен вид. От сега мога да кажа, че следващото ти произведение ще е по добро понеже ще имаш база за сравнение, а и по отношение на изработката ще имаш някои гледни точки в повече. Успех за напред. Браво Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoyko Lisichkov Отговорено Юли 30, 2008 Автор Share Отговорено Юли 30, 2008 ^ Определено втория ще е по-добре. А колкото до звука - за мен си е доста як. Лошото че на запис не може да се усети чак толкова атаката, няма го това усещане когато си на една сцена с него. Така че всеки е поканен да дойде до Стара Загора да го пробва! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angel Nikolov Отговорено Юли 30, 2008 Share Отговорено Юли 30, 2008 Stoyko дай повече инфо за самата конструкцията на тоя "шкаф". Ако има и няколко снимки от процеса на работа ще е много интересно ако ги пуснеш. Извинявам се за леката коментар обаче на фона на тая отлична изработка задния панел с това гнездо за вход и изход е направо "кофти". Предния панел не се вижда как е изработен, но аз от личен опит ще предложа да да я подсилиш с някаква по плътне решетка или някаква мрежа да не замине мембраната на говорителя. На мен лично ми се е случвало и е страшно неприятно. Другото по "шкафа" та даже и тапицирането дето се притесняваш си е перфектно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Юли 31, 2008 Share Отговорено Юли 31, 2008 Задния панел с входа и изхода е highly custom и е абсолютен култ, макар и малко изненада - ама ние се знаем със Стойко кви идиоти сме Мен ме кефи, което е важното в случая Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Юли 31, 2008 Share Отговорено Юли 31, 2008 На мен ми прилича на "гравирано" с поялник Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoyko Lisichkov Отговорено Юли 31, 2008 Автор Share Отговорено Юли 31, 2008 Хах.. Така- отзад панела с буксата е направена точно от една дъска с две дупки за жаковете. Надписите са правени старателно под силното юлско слънце с помощта на лупа, произведена в СССР. Целта беше наистина да е идиотско. За съжеление нямам снимков материал по време на производствения процес. Сега малко за шкафа - направен е от ПДЧ 18мм - размери 550х450х300. Кутията впрочем е модел на Ориндж. Сглобявана е с видии и лепило. Като цяло цената на нещото е доста готина и се замислям дали да не се захвана да правя нискобюджетни китарни кабове с Celestion. И като стана въпрос за Celestion, мисля, че вече разбрах къде се крие тайната на китарния звук. За сега на бета тестовете се справя доста впечатяващо, ще видим какво ще стане като го усилим с една лампова пача, глава де. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Юли 31, 2008 Share Отговорено Юли 31, 2008 Кабинетът с дъската са абсолютен култ, а щом и икарусът се кефи, значи всичко е ок. Браво А откъде си набави материята за тапициране? (забравих как се казваше ). Лятоска като/ако минавам през стара газора може да се обадя да го чуя, като сте толкова отворени да предлагате Поздрави, Влад Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 31, 2008 Share Отговорено Юли 31, 2008 Знам, че въпросът не беше към мен, но нали съм си нахален... Аз пообиколих някои магазини и нищо не си харесах. Та мисля да атакувам един онлайн шоп, който предлага толекс направо. Тия мъхестите дето ги ползвате са ми много противни, не знам що... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts