Yo The Real Отговорено Август 10, 2010 Отговорено Август 10, 2010 Guns N Roses - Civil War Guns N Roses - Estranged Nirvana - Come As You Are Red Hot Chilli Peppers - Otherside Oasis - Live Forever Oasis - Champagne Supernova Цитирай
Blagoy Nikolov Отговорено Август 10, 2010 Отговорено Август 10, 2010 Axel Rudi Pell - Black Moon Pyramid Axel Rudi Pell - Oceans Of Time Axel Rudi Pell - Casbah като цяло доста от старите сола на Аксел ме кефят много... Blind Guardian - Journey Through The Dark Blind Guardian - And The Story Ends и други техни, за които сега не се сещам... Danzig - Long Way Back From Hell George Lynch - Mr. Scary Halford - Into The Pit Iced Earth - Dante's Inferno Iced Earth - The Coming Curse Kamelot - Black Tower Rage - All This Time Rage - Alive But Dead Rage - Back In Time Rage - Lord Of The Flies Rage - Set This World On Fire (много Rage, много нещо се сетих) Rebel Meets Rebel (Dimebag) - Heat Worn Highway Умишлено изпускам сола на Металика, Мейдън, Джудас, Ози и т.н., защото там изреждането ще е дълго и безсмислено, достатъчно споменавани са. Цитирай
Dodo... Отговорено Август 10, 2010 Отговорено Август 10, 2010 Pantera - Floods Pantera - Cemetery gates Pantera - Hollow и още много много... R.I.P. Dimebag ... Цитирай
Yo The Real Отговорено Август 10, 2010 Отговорено Август 10, 2010 Подкрепям. Cemetery и особено ГЕНИАЛНАТА Hollow са най-добрите им песни, а солата са божествени. Цитирай
Annonnymоus Отговорено Август 11, 2010 Отговорено Август 11, 2010 Mayhem - Freezing Moon Любимото ми соло. http://www.vbox7.com/play:96076fdc&start=244 Цитирай
The_tormentor Отговорено Август 11, 2010 Отговорено Август 11, 2010 (Редактирано) Metallica - Orion Guns'n'Roses- Don't Cry Guns'n'Roses- Sweet child o mine Guns'n'Roses - November Rain Testament - Practice What you Preach Testament - Souls of Black Testament - First strike is deadly Testament - The Formation of Damnation Както и много други на Testament - Алекс Сколник е ненадминат в това отношение шапка му свалям ,прецизен до най-малкия детайл Редактирано Август 11, 2010 от The_tormentor Цитирай
pampi Отговорено Август 11, 2010 Отговорено Август 11, 2010 Nirvana - Rape Me Тая песен няма соло : ) Цитирай
IsoMorPhiC Отговорено Август 11, 2010 Отговорено Август 11, 2010 Ето едни от любимите ми: Don Dokken - When Love Finds a Fool Guns 'N Roses - November Rain TOTO - I Think I Could Stand You Forever TOTO - Hold the Line Цитирай
Yo The Real Отговорено Август 11, 2010 Отговорено Август 11, 2010 Nirvana - Rape Me Тая песен няма соло : ) Има една малка част, в която поспадат инструментите, преди мислех, че е китарно включване, но всъщност както в All Apologies е работа на Новоселич. P.S. Дано не се бъркам с Lithium. Не съм ги слушал скоро... Цитирай
kaziqta Отговорено Август 14, 2010 Отговорено Август 14, 2010 David Gilmour - Comfortably numb ... Delicate sounds of thunder Цитирай
bustard Отговорено Август 14, 2010 Отговорено Август 14, 2010 Мик Марс - Dr Feelgood Кери Кинг - Seasons in the abiss Чичко Блеки - Babylon's Burning Цитирай
V3n0m Отговорено Август 14, 2010 Отговорено Август 14, 2010 All that remains- Relenquish Guns and roses- Sweet child 'o mine Malmsteen- Arpeggios from hell All Shall Perish- prisioner of war All Shall Perish- the last relapse (Въпреки че не е нищо особено) Satriani- Midnight И още много, много, много, много други... Цитирай
Strungout Отговорено Август 14, 2010 Отговорено Август 14, 2010 Derek Sherinian - Day Of The Dead (солото/а на Allan Holdsworth) Цитирай
ven555 Отговорено Август 15, 2010 Отговорено Август 15, 2010 The Eagles-Hotel California Gary Moore-Stil God The Blues Цитирай
Recommended Posts