Malmsteen Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 Kakво да ви кажа - вижте тук http://forum.muzikant.org/index.php?showto...5213&st=330 Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Септември 27, 2007 Отговорено Септември 27, 2007 Въпреки че като цяло песента не ме кефи толкова много солото от Black Hole Sun е определено едно от любимите ми. Какъв ефект използва на него? Цитирай
makatol Отговорено Септември 28, 2007 Отговорено Септември 28, 2007 Yngwie J. Malmsteen - Now is the Time Цитирай
tocata Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 И нещо на великия Brian May: http://www.youtube.com/watch?v=PpMZ2IRsLOA...ted&search= Едно невероятно изпълнение!!! Пред такава музика и китара, просто затаявам дъх и мечтая!!! ВЕЛИК ВЕЛИК ВЕЛИК И БЕЗКРАЕН Цитирай
Dikata Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 yngwie malmsteen- i am a viking: queen in love- красота!(за рок става дума де) scott henderson-tore down house holdswort-има един албум с level 42,жестоки жици пьк на scofield всички сола кьсат глави. Цитирай
Corey Отговорено Октомври 7, 2007 Отговорено Октомври 7, 2007 На мен лубимите ми сола са : Slipknot-The Blister Exists Slipknot-The Nameless Това са мн яки сола лубимите ми но аз наистина имам много по разли4ен вкус но пак са много яки Цитирай
hed Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 (Редактирано) Ако е същата тази класация, която аз съм чувал. Това е баси комедията. Nirvana бяха в нея с няколко песни. Не че съм против Nirvana, ама те в песните си сериозни сола нямат, а и никога не са искали да имат. Между другото аз не съм голем фен на Нирвана но нирванските сола (демек тия небрежно-звучащите) са едни от най-трудните за измисляне според мен. Рискувам да влезнем в един стар спор но не всичко опира до бързина и техника. Можеш ли да измислиш соло като това в парчето In Bloom примерно, така както гениално влиза в самото парче както и самия мръсен звук характерен за тази група? Иначе за мен едни от най-великите метълски сола на всички времена се намират в албума Far Beyond Driven. Само като се замисля че повечето са изсвирени/записани по два пъти съответно за ляв и десен канал и Редактирано Октомври 8, 2007 от hed Цитирай
bony Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 (Редактирано) в момента слушам пат метини радио на офицялния му сайт е то няма соло което да не е прекрасно пък и пианиста лайл мейс хич не лъже Редактирано Октомври 8, 2007 от bony Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 Ако е същата тази класация, която аз съм чувал. Това е баси комедията. Nirvana бяха в нея с няколко песни. Не че съм против Nirvana, ама те в песните си сериозни сола нямат, а и никога не са искали да имат. Между другото аз не съм голем фен на Нирвана но нирванските сола (демек тия небрежно-звучащите) са едни от най-трудните за измисляне според мен. Рискувам да влезнем в един стар спор но не всичко опира до бързина и техника. Можеш ли да измислиш соло като това в парчето In Bloom примерно, така както гениално влиза в самото парче както и самия мръсен звук характерен за тази група? Иначе за мен едни от най-великите метълски сола на всички времена се намират в албума Far Beyond Driven. Само като се замисля че повечето са изсвирени/записани по два пъти съответно за ляв и десен канал и Съгласен съм отчасти..за някои песни..но пък най-известното им соло, това от smells.., съвпада с нотите на вокала в куплетите...не може да се каже, че е много гениално.. Цитирай
SviStyle Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 1.Анди Ларок - King Diamond(them), парчето е - Welcome home 2Джанис Джоплин не знам кои е китариста, парчето е Move Over 3.Stevie Ray Vaughan - Blue Mood 4.Stevie Ray Vaughan - Riviera Paradise Цитирай
:Slash: Отговорено Октомври 11, 2007 Отговорено Октомври 11, 2007 (Редактирано) Еми няма к'во да си говорим..Солото на Slash в Sweet Child o' mine е върха Редактирано Октомври 11, 2007 от :Slash: Цитирай
benedict Отговорено Октомври 14, 2007 Отговорено Октомври 14, 2007 (Редактирано) 1.Анди Ларок - King Diamond(them), парчето е - Welcome home ...Няма такава фраза и тон.Все още.А бе,евалата. Редактирано Октомври 14, 2007 от benedict Цитирай
Jaden Отговорено Октомври 14, 2007 Отговорено Октомври 14, 2007 Dire Straits - Sultans Of Swing Цитирай
KillBill Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 Children of Botton - Children of Bottom Цитирай
Slevin Отговорено Октомври 16, 2007 Отговорено Октомври 16, 2007 Нещо не виждам много работи на Gary Moore тук, пък струва да се отбележи. Gary Moore - The Messiah Will Come Again И нещо със слайд: Chris Rea - And you my love Цитирай
Recommended Posts