bir4o Отговорено Октомври 16, 2007 Отговорено Октомври 16, 2007 Това тука също не е никак зле- http://www.youtube.com/watch?v=m8Ikf0XyivA...ar%20rock%20EMG Цитирай
jackson_dinky Отговорено Октомври 24, 2007 Отговорено Октомври 24, 2007 Pat Metheny-Stranger in town Pantera-heresy,domination Цитирай
Majuna Отговорено Октомври 24, 2007 Отговорено Октомври 24, 2007 Cannibal Corpse - From skin to liquid (цялата песен) Цитирай
Berko Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 In Flames - Zombie inc. Helloween - Victim of fate В момента тях слушам Цитирай
Cupatincho Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 Jimi Hendrix-Fire Jimi Hendrix-Little Wing Jimi Hendrix-Hey Joe Judas Priest-Night Crawer Judas Priest-PainKiller Iron Maiden-No more lies Iron Maiden-Iron Maiden-Iron Maiden AcDc-Highway to Hell Nirvana-Smells like teen spirit(не е сложно обаче точно това му харесвам,че е просто и звучи велико) Black Sabbath-Paranoid Black Sabbath-Iron Man Black Sabbath-абе въобще сичко на Iommi дори и в соловия му албум който се слушал няма слабо соло Black Sabbath-Planet Caravan(може би любимото ми от всички ) Цитирай
El`ToRo Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 Metallica - Seek and Destroy Steel Dragon - Stand Up Тези 2-те много ми харесват Цитирай
Azwraith Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 1.Metallica - Nothing else matter 2.Metallica - One Цитирай
ivocanibala Отговорено Февруари 15, 2008 Отговорено Февруари 15, 2008 Led Zeppelin - Stairway To Heaven Yngwie Malmsteen - Blitzkrieg Deep Purple - Child In Time Metallica - One и мног много други просто за сега за тези се сещам..... Guns'n'Roses - November Rain,Paradise City.... Цитирай
Traktorist Отговорено Февруари 16, 2008 Отговорено Февруари 16, 2008 Най-доброто е на пекилера :Р. Направо издивявам на него Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Февруари 16, 2008 Отговорено Февруари 16, 2008 one metallica , master of pupets - metallica , yangui malmstaine много неща , dimebag не мога също да преценя ко е неи готиното ! Смисел солата на Darell не са трудно , но звучат много кул ! Цитирай
...denied Отговорено Февруари 16, 2008 Отговорено Февруари 16, 2008 @METALHAMMER Pantera - Floods И на мене ми е любимото соло, като го слушам чак ми се реве. Rest In Peace Dime! Също така ме кефи и Death - Voice Of The Soul цялата песен... Rock On!! Цитирай
lizardman Отговорено Февруари 16, 2008 Отговорено Февруари 16, 2008 Helloween - Victim of fate наистина супер уникално. трябва да си направим тема за такива сола, дето само уникалното въображение може да ги роди. Black Sabbath-Planet Caravan(може би любимото ми от всички ) чуй кавъра на Pantera да видиш за кво става въпрос Цитирай
zeratuL_x Отговорено Февруари 16, 2008 Отговорено Февруари 16, 2008 Dream Theater-Another Day Guns&Roses-November Rain Metallica-Fade To Black Metallica-Master Of Puppets Metallica-Nothing Else Matters Цитирай
Recommended Posts