Fenix Отговорено Юли 8, 2007 Отговорено Юли 8, 2007 Хора вземете го оправете това заглавие и му сложете едно тире моля ви, че просто Цитирай
Gogo-Krossfire Отговорено Юли 8, 2007 Отговорено Юли 8, 2007 Rhapsody - Gargoyles Angels Of Darkness Avantasia - Farewell Yngwie Malmsteen - Braveheart Хммм имам още десетки любими ама тези май са ми наи-сантиментални Цитирай
raisko_portokal4e Отговорено Юли 8, 2007 Отговорено Юли 8, 2007 Avenged Sevenfold - Seize The Day Avenged Sevenfold - Warmness On The Soul Metallica - Nothing Else Matters Metallica - Sanitarium Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 Slayer - Angel Of Death - явно тази песен си е писана да бъде №1 в траш метъла, а стилът на солиране на Кери Кинг е просто невероятен! Цитирай
Тони Николов Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 За мене те са много, с риск да пропусна много ще кажа някои от тях, като например : Yngwie Malmsteen-Trilogu Suit; Joe Satriani-Crishing Day, Surfing With The Alien,Midnight Steve Vai-Incantation (Bulgaria) Gary Moore-Parisienne Walkways, Still Got the Blues, One Day Helloween-Revelation, Dream Theater-Home, Metropolis part I, Dabce of Eternity, A Change of Season Queen-These Are the days of out Live, Bijoi, Brithon Rock, Bohemian Rhapsody, I want it All, The Miraclle, The Show Must Go On ......... ......... ......... и т. н. Цитирай
TheRipper Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 Metallica - Nothing Else Matters All That Remains - The Air That I Breathe , This Calling Hammerfall - The Fallen One абе те са много на напоследък това съм слушал и за тех се сещам Цитирай
SHARO Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 HammerFall - In Memoriam да не кажете че няма соло според мен цялата лиид партия си е соло затова го номинирам Цитирай
dodoss Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 Extreme-Get the funk out, Play With Me (Nuno Bettencourt) Led Zeppelin-Stairway to heaven (Jimi Page) Deep Purple-Burn (Richie Blackmore) Bon Jovi-Runaway(Ritchir Sambora) SRV-Crossfire тва са нещата за момента дето най-много ме разцепват Цитирай
vilified Отговорено Август 1, 2007 Отговорено Август 1, 2007 Dragonforce - Through the fire and the flames Солото започва на 3тата минута.... въобще цялата им музика е супер яка... доста бързо и разнообразно свирене Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Август 1, 2007 Отговорено Август 1, 2007 Led Zeppelin-Stairway to heaven (Jimi Page)Deep Purple-Burn (Richie Blackmore) Точно в десетката, братле! Може и да се добави някое парче ма Мейдън като Dance Of Death. Цитирай
Тони Николов Отговорено Август 3, 2007 Отговорено Август 3, 2007 (Редактирано) Dragonforce - Through the fire and the flamesвъобще цялата им музика е супер яка... доста бързо и разнообразно свирене Да супер яка банда са!!! И бая бързичко свирят!!! Редактирано Август 3, 2007 от Тони Николов Цитирай
Gogo-Krossfire Отговорено Август 3, 2007 Отговорено Август 3, 2007 Малко позйорска банда са ми. Много се пънат по-зле са от Дебелия ( Yngwie ) Самоче за разлика от него чух че наживо били гола вода Цялата тази хава "вижте ние сме най-бързата банда" ми е много изкуствена, ако си оставят егото малко на страни ще е по-добре, защото имат готини идеи. Ама в момента се получава бързина>музика, а винаги трябва да е музика>всичко Та туй е моето мнение за тез момци Иначе няма лошо, че има хора кадето ги харесват, даже супер Можеби те търсят точно това, което им представя бандата Просто ЛИЧНО мен много не ме трогват Цитирай
Тони Николов Отговорено Август 5, 2007 Отговорено Август 5, 2007 (Редактирано) Малко позйорска банда са ми. Много се пънат по-зле са от Дебелия ( Yngwie ) Самоче за разлика от него чух че наживо били гола вода Цялата тази хава "вижте ние сме най-бързата банда" ми е много изкуствена, ако си оставят егото малко на страни ще е по-добре, защото имат готини идеи. Ама в момента се получава бързина>музика, а винаги трябва да е музика>всичко Та туй е моето мнение за тез момци Иначе няма лошо, че има хора кадето ги харесват, даже супер Можеби те търсят точно това, което им представя бандата Просто ЛИЧНО мен много не ме трогват Туй не става въпрос само за бързина. Според мене имат доста никак лоши парчета. Не, че съм и велик фен, но има неща, които ме кефат в тях!!! И откъде си чул, че са зле на сцената?!? Ти или си ги слушал на живо или не!!! Прав си за едно, че не само бързината прави музиката!!! А за въпросния "Дебелия (Yngwie) незнам, какво да кажа. Хора, като Joe Satriani, Steve Vai и много други елики китаристи, свирят с него и са го признали за един от най-великите китаристи !!! Но, както и да е. Това пък е моето мнение. Не искам да влизаме в някакъв излишен спор с тебе!!! Разбира се, всеки има право на мнение!!! Редактирано Август 5, 2007 от Тони Николов Цитирай
Talic_Zealot Отговорено Август 5, 2007 Отговорено Август 5, 2007 (Редактирано) Lamb of God - Hourglass Много бързо и агресивно соло. Lamb of God - Forgotten Технично, bend-y и много изразително соло. Cradle of Filth - Scorched Earth Erotica Бързо, технично и много Evil соло Редактирано Август 5, 2007 от Talic_Zealot Цитирай
Recommended Posts