Jump to content
Българският форум за музиканти

Emu 0404 Pci?


slkrm

Recommended Posts

Дойде и момента в който трябва да си взема sound carta и се спрях на EMU 0404 PCI, та ако може съвет относно тази карта, вашите препоръки, впечетления и критики, който да се базират най-вече на личения ви опит. Препоръки за друг аудио интерфейс, подобен клас и на близка цена също са добре дошли.Благодаря предварително...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен картата работи супер , не ми е правила проблеми конкретно тя . Ефектите , които са на PatchMix-а не са чак толкова лоши , стават за свирене в реално време - да си добавиш примерно delay , reverb , chorus на входа ... Карта в този ценови обхват , която също е доста популярна мисля е M-Audio Audiophile 2496 . Единствената може би разлика е ДПС процесора при Емуто и малко по-странните драйвери на М-аудиото . Но всичко опира до вкус.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нов съм бранша, но главното, което ме привлече в тази карта са точно тези ефекти, тъй като главната ми идея е използването й за запис на вокали,- е да съотетно и за запис на инструментал може би, след като сам го пекрарал през компресора... Но тъкмо това е дилемата ми... M-audio ili EMU? Но като стана за вапрос за M- audio, ако ще да е такава, то мисля да спестя още някой лев и да взема M-audio Delta 1010 lt, но все пак ЕМУто силно си ме блазни, не само защото е по-ефтина, а пак за M-audio Delta 1010 lt не ми трябват толкова много входове и изходи, просто ми похвалиха конкретния продукт. Не сам много наясно наистина и всеки съвет от по-компетентен характер ще бъде изключително важен за мен...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз толкова оплаквания видях от опитите за подкарване на тия ДСП ефекти в ЕМУ-то, че останах с впечатлението, че никой не ги е подкарал или никой не ги ползва... ;)

Един глас за М-Аудио!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен всичко си върви без проблем включително ефектите. Друг момент е ,че не ги използвам,защото като като ги изпробвах ми се сториха доста посредствени,като за сериозна работа. Вокали никога не съм записвал така че не мога да дам съвет. Като за домашен запис на китари картата според мен е добра.С нея идват и един куп програми като Cubase LE и т.н. Ако трябваше сега да избирам пак бих я купил. Успех с избора!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.