Flaming_Soul_ Публикувано Юли 10, 2008 Публикувано Юли 10, 2008 (Редактирано) Значи интересуват ме моделите от най-ниските класове на марките, и по точно ESP Ex-50 и Jackson Js30RR (както и всички други от тази серия) Говоря за моделите без тремоло или флойд.Прагчетата не ме интересуват, а другите неща.. как мислите ? Редактирано Юли 10, 2008 от Flaming_Soul_ Цитирай
RockHeaVeN Отговорено Юли 10, 2008 Отговорено Юли 10, 2008 еххх поредния метал без лоши чувства фен, но няма ли тукааа някои по рок енд рол ориентиран бе ахаха иначе по темата - есп-то по ме радва щом са от ниския клас значи няма да има кои знае каква разлика в качеството им айде и да живее рока, пак и метала покрей него Цитирай
Overdrive Отговорено Юли 10, 2008 Отговорено Юли 10, 2008 ами защо просто не ги пробваш? мнението ми за серията JS30 не е особено добро, а от другата не съм пробвал Цитирай
alexx Отговорено Юли 10, 2008 Отговорено Юли 10, 2008 +1 за Jackson (не за друго, но мойта е същата за това ) Цитирай
Deeds of Flesh Отговорено Юли 10, 2008 Отговорено Юли 10, 2008 щом са от ниския клас значи няма да има кои знае каква разлика в качеството им Ти от опит ли говориш или просто си чешеш езика?!Имах JS30 King V и ако трябва да го сравнявам с ЕСП получаваш много повече за парите си от колкото при тия Джаксъни!Друг е въпроса вече дали ще му е удобна на пича. @Flaming_Soul_ аз бих те посъветвал да се насочиш към ЕСП но все пак ако имаш възможност пробваи и двете китари и вече сам да си прецениш коя е за теб. Цитирай
Valserp Отговорено Юли 10, 2008 Отговорено Юли 10, 2008 (Редактирано) Пробвай ги и ги пробвай прав. Jackson-ът не е добре балансиран. Редактирано Юли 11, 2008 от MDFk Отсяно: сеното от плявата. Цитирай
Flaming_Soul_ Отговорено Юли 11, 2008 Автор Отговорено Юли 11, 2008 Друг е въпроса вече дали ще му е удобна на пича. Значи свирил съм на Jackson Js30 Dinky, и съм много разочарован.Но не знам грифовете на dinky-тата еднакви ли са с тези на другите модели от серията.Знам само ,че имат 24 прагчета нищо повече. Сега съм с Squier Showmaster и колкото и да не вярвате звука ми е по-хубав отколкото на пича чийто Jackson пробвах. Цитирай
duzko Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 +1 за ESP-то. Но все пак според мен трябва да се пробва. Може пък да не ти легне добре в ръцете... Иначе Цитирай
TerminalFrost Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 Имам и ESP, и Jackson. И двете китари са страхотни, противно на преобладаващото мнение, че Jackson не са чак толкова добри. Разбира се, аз не съм експерт като повечето колеги тук, но така или иначе съм доволен. Все пак, мои фаворити са ESP. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 И двете са ужасно грозни, но ESP-то изглежда по-балансирана и по-удобна за свирене седнал. Цитирай
cradle of fear Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 когато си купувах китарата се чудих много между Есп и джаксън но избрах есп като визия е по красив като звук също е по добър според мен . Цитирай
sasog Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 ^ я аз да питам точно между тези два модела ли се колебаеше при избора на китара, защото не може да се сравняват марките като цяло : примерно JS30 може и да е калпав, но това не важи за по-скъпите му събратя Цитирай
Entwine Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 +1 за ESP-то .....Jackson-ите от JS серията са "талашитени ДЪСКИ" (в пряк и преносен смисъл)...високия клас Jackson RLZ,но за тези пари ,определено ESP-то е по-добър вариант..... успех ! Цитирай
sasog Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 ^ e ок дай да не изпадаме в крайности.Първо китарите от JS серията са си едно нелошо бюджетно решение за първа китара (особено любимото ми Динки).От друга страна ЕСП също ги харесвам като марка и модели.Като цяло трудно е да сравняваш китари от нисък клас, защото при тях има по-големи качествени различия между моделите. Цитирай
Recommended Posts