Jump to content
Българският форум за музиканти

Flaming_Soul_

новаци
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Guitar

Flaming_Soul_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Още не...Като направиме записите на авторските песни ще си направим
  2. Аз съм lead китариста. Мерси Скоро ще стане година откакто свирим заедно. Кефиме се на Trivium, Avenged Sevenfold, Bullet for my valentine...
  3. Здравейте! Ние сме Монтанската thrash/metalcore банда Burn With Me .Песента е авторска
  4. Flaming_Soul_

    Дилема!

    Здравейте! Имам предложения за тези 2 процесора но не съм запознат с Корг серийте а боса си го бях заплюл отдавна.Обаче се обадих в един музикален магазин и те ми казаха че Корг-а е най-доброто което могат да ми предложат...Имам нужда от съвет! Свиря trash/metalcore с Jackson WRMG и ми трябват хубав дист и лала
  5. Значи свирил съм на Jackson Js30 Dinky, и съм много разочарован.Но не знам грифовете на dinky-тата еднакви ли са с тези на другите модели от серията.Знам само ,че имат 24 прагчета нищо повече. Сега съм с Squier Showmaster и колкото и да не вярвате звука ми е по-хубав отколкото на пича чийто Jackson пробвах.
  6. Значи интересуват ме моделите от най-ниските класове на марките, и по точно ESP Ex-50 и Jackson Js30RR (както и всички други от тази серия) Говоря за моделите без тремоло или флойд.Прагчетата не ме интересуват, а другите неща.. как мислите ?
  7. А усилвателите по колко горе-долу вървят ? Не можах да измисля в кои раздел да я сложа та...
  8. Здравейте! Бихте ли ми казали по колко горе-долу вървят тия усилватели и дали не е по-добре да купя пулт с вграден такъв и колко би ми излязло и в двата случая П.С. Пулта ни трябва за репетиции (в групата сме 3-ма китаристи и евентуално няколко канала за микрофони ) Поздрави !
  9. Дайте някоя готина жица че нещо начина на настройване ми бега...
  10. Може ли лютиер да ми смени тялото на китарата. Имам Jackson Js30 Dinky GMG -> http://www.thomann.de/de/jackson_js30dk_gmg.htm и искам да го сменя с такова от King V Става ли тоя номер?
  11. Кажете поне усилватела хубав ли е ? Мисля да го зема като гледам мисля че има добри корекции , дву-канален е и си е мощен На Китара и без тфа и нямах голям мерак , предпочитам за още 200 лева отгоре да си зема Jackson втора ръка
  12. Та искам да попитам относно тази фирма ... какво можете да ми кажете.Като гледам цените се си мисля че са някъкви боклуци но знам ли , може да не са толкова зле.Искам да попитам за всичките им продукти , кухарки , електрически китари и усилватели. Един приятел ми каза че кухарките са им добри но за усилвателите и ел . китарите нишо незнам.Сега свиря със Behringer Vintager Pack ( Китара и усилветел 15 W) и искам да мина на нещо малко по добро Хвърлил см око на тези: http://www.thomann.de/de/harley_benton_hb80r.htm http://www.thomann.de/de/harley_benton_hbr10bk_egitarre.htm П.п. Ако си зема китара на Harley Benton и сложа адаптери DeMarzio ще звучи ли като хората ?
  13. И моя е такъв , забравил см да оточня
  14. Дайте ми някъкви настройки за ефектчета , защото имам само 5 ефекта другото са празни места ... така ми го продадоха Та чакам предложения , няма значение дали става въпрос за акустичен ефект , дист или някъкво "wah"
  15. Възможна ли е операция като боядисването на грифа , винаги съм си мислил че ако може ше се прай с нещо спрециално,та да не се прецака грифа Кажете някой правил ли го е и може ли? Поздрави, Ники
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.