kita the best Публикувано Юли 9, 2008 Публикувано Юли 9, 2008 Та какво мислите за човека-чудо Иан Пейс?Аз лично от него се зарибих по барабаните..
Baby Thomas Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 Бе то милиони неща могат да се кажат. Мега добър дръмер и кефи като човек (не го познавам лично, но от интервюта/книги...). Наскоро му гледах един много як дръм батъл с Чад Смит.
Parni_Valjak Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 Случайно ми се намира "Not for the Pro's", Ian Paice's lessons... Ама нали не бива да се линква...
NeonGod Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 тва даже е малко.от него трябва да се започва винаги!
Sasho_Crasho Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 Колкото и добри да стават настоящите,колкото и нови супер таланти да се появяват,Йън Пейс винаги ще е на друга стълба в музиката.Отвратително добър!
GroOveR Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 (Редактирано) Човека чудо ?! ... не знам Бъди Рич,като какъв трябва да се явява в такъв случай! Всеки втори негър в USA .... абе айде да не създаваме дразги с подобни тъпи теми отново Редактирано Юли 9, 2008 от ^Drum_Master^
mike_portnoy Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 Определено един от хората на които се възхищавам
simon Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 Темата е безмислена, естествено, че ще има хора, които го харесват и такива които не го харесват. Иначе според мен е един от добрите барабанисти, които ще остане легендарен и ще се запомни името му напред в годините.
A-L-A-D-I-N Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 Човека чудо ?! ... не знам Бъди Рич,като какъв трябва да се явява в такъв случай! Всеки втори негър в USA .... абе айде да не създаваме дразги с подобни тъпи теми отново Тва какво трябва да значи "всеки втори негър" нито единия нито другия са негри! Ако ще ги сравняваме Иан Пейс е по добър от Бъди Рич това е положението.
Hillbilly Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 Кат сме на 15 е идол,после идва момента ,че Филип Руд с правия такт е по-напред с материала.
GroOveR Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 Човека чудо ?! ... не знам Бъди Рич,като какъв трябва да се явява в такъв случай! Всеки втори негър в USA .... абе айде да не създаваме дразги с подобни тъпи теми отново Тва какво трябва да значи "всеки втори негър" нито единия нито другия са негри! Ако ще ги сравняваме Иан Пейс е по добър от Бъди Рич това е положението. Хуморист си човече,съвременното свирене на барабани е стабилен груув и перфектно извлечен звук. Защо ли не мога да свържа чичо Йън с тези 2 определения Айде наздраве за негрите
niki123bg Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 Кой какво и за кого си мисли - в някой друг форум - т.е. в съответния фен форум, не тук. Четете правилата.
Recommended Posts