Jump to content
Българският форум за музиканти

kita the best

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Барабани

kita the best's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Може да купя DIGITAL MULTI-FX FX600

  2. аз мойта я изрязах като нагрях една консерва от царевица на котлона и я сложих върху кожата.стана си идеално и ръба около дупката си остана идеален!
  3. първо стагг въобще не са толко лоши 4инели каквото е всеобщото мнение.имал съм 8 4инела и ми се е 4упил само един краш и то съвсем малко за около една година тежък бой.но може и да съм имал късмет просто.. де да знам.... ами краси на ул. върбица офисчето. той не е ли на стагг представител??мисълта ми е че ако го пробваш блак метъла и те кефи си го зимай без да се чудиш колко е здрав.но го пробвай задължително!аре поздрави!
  4. аз пък свиря с отворена уста... е на тоя клип се вижда на няколко места
  5. ето и от мен нещо!в началото е малко тъпичко, ама накрая разбивам яко!драснете по някой комент!
  6. Само че на вади кой знае колко различен звук! Както и да е, днеска си взех нов фус, Стагг ДиЕич Байт Хай-хет брилиант.МНОООООООООООООООООООООООООГО як звук вади!!! Благодаря на всички за съветите! Ще видя кво мога да направя, ако не - здраве да е!
  7. Съгласен съм, само че на сета на Алекс Ван Хален отпред няма ли октобани??А може и да говорим за различни него сетове...А колкото до ДиДабъл, не съм им много голям фен, но въпроса е да се кефиш, нали така? Ако тия барабани те кефат си ги вземи тях(vhcs)! Поздрави!
  8. Здравейте! Ето какъв е проблема- имам един фус 13" и ми се сцепи.Цепките са 4, но са съвсем малки и смятам, 4е могат да се оправят.Дайте някъкви идеи как да го оправя.Аз ще си купя нов фус, но тъй като този мога още да го ползвам не ми се ще да го хвърлям... Мерси предвариително!
  9. Какво изоплзвате: Тапи, Антифони, Други средства.. Абе казвайте откъде, как, защо, какво, кога, за кви пари, кви вносители и други..
  10. Та какво мислите за човека-чудо Иан Пейс?Аз лично от него се зарибих по барабаните..
  11. [/color]Наскоро си купих нов сет на Мапекс М-бърч. И съм страшно доволен от него за сега!Ще ви бъда много благодарен, ако сте имали някой проблеми със такъв сет, да ми кажете!А и въобще какво мислите за марката МАПЕКС?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.