MDFk Публикувано Юли 3, 2008 Публикувано Юли 3, 2008 Тааааааа.... 1. Да са ми честити счупените прозорци от взривовете. 2. Ето четири мои изпълнения, на неща които се кефя да свиря. Има металургия, има и слап. И 2те не са перфектни. 3. Тези клипове съдържат лицето ми, така че вече ще можете да замервате гаднио модератор с домати като го видите по улицата. СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА МЕФИСТОФЕЛ!!!! Че без него нямаше да попадна на бандата. Доказателство че мога да броя..май!!! Яко го осирам, на няколко места. Не претендирам че са 100% като оригинала, особено последното. Просто да покажа нещо, както бях казал. Бъдете снизходителни! Толкова си мога. пс. скоро (довечра) маркъс милър - пауааааа..... edit: нА ви на чичко Милър. Мисля, че е доста прилично. Бтв. вече има билети за SMV Цитирай
B.B.King Отговорено Юли 3, 2008 Отговорено Юли 3, 2008 Браво!!!!!!!!!!Продължавай нататък!!!!!!!! ПС Само внимавай с прехапванета на устните и паданета на очилата Цитирай
ultramega Отговорено Юли 3, 2008 Отговорено Юли 3, 2008 Супер яко свириш според мен . На мен ми допаднаха най вече Level42 и Power на МИлър Цитирай
mike_portnoy Отговорено Юли 3, 2008 Отговорено Юли 3, 2008 Човече, направо ме изкърти!!! Досега не бях виждал някой да свири Блотед Сайънс, да не говорим че си го вадил по слух!! Направо заслужаваш овации!!! Евала Цитирай
IgniteAll Отговорено Юли 4, 2008 Отговорено Юли 4, 2008 Ици, все така добро басистченце си ти Хайде да има време да се повидим скоро, за да обменим опит и бировой сок! Цитирай
SandoBG Отговорено Юли 4, 2008 Отговорено Юли 4, 2008 Е, браво, братле! Много яко! А може ли да направиш кавър на PRIMUS, например Tommy The Cat и The Awakening, ако ги знаеш, разбира се... Цитирай
satanas Отговорено Юли 4, 2008 Отговорено Юли 4, 2008 Видимо си доста добър музикант и може би това върви с психарското изражение :> Цитирай
MDFk Отговорено Юли 4, 2008 Автор Отговорено Юли 4, 2008 Благодаря ви за мненията, колеги! Позитивните отзиви наистина ме радват! Има за изглаждане, но предполагам че след време ще съм изгладил дефекткте. @B.B. King - ех, дявол да го вземе, знам че правя физиономии на дете идиотче, но не мога да се отуча. Много е сконфузно понякога, всички снимки от живо свирене правя някоя такава физиономия.НО да речем, че ми е запазена марка - като..."Фодерата" на Утън(който е на дневен ред бтв, пак с един негов "хит"), шапката на Маркъс, почника("млечно-белия-чист-и-не-накалян") на Бичето.... нещо от сорта. Цитирай
RockHeaVeN Отговорено Юли 5, 2008 Отговорено Юли 5, 2008 третото клипче направо КЪРТИ (предполагам че винаги сам се кефел на slap bass) не че другите са лоши - просто не се кефя на такав тип музика мога да кажа само едно keep ROCKING man Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Юли 5, 2008 Отговорено Юли 5, 2008 хе-хе добре звучи само с устата правиш някви странни движения Цитирай
vhcs Отговорено Юли 6, 2008 Отговорено Юли 6, 2008 Да са ми честити счупените прозорци от взривовете.. и аз така викам - който банва така му се пада ... ехехехехеххе ... иначе свирнята е маняшка !!! Цитирай
Scavenger Отговорено Юли 6, 2008 Отговорено Юли 6, 2008 третия клип ме поряза през кръста кво правиш в тая държава бе пич??? Цитирай
Recommended Posts