Jump to content
Българският форум за музиканти

Китара за Ник4о-Николай


Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Що не се опитаме веднъж поне да не направим чисто български работи. На един от нас -EAmechaniX-му хрумна чудесна идея, нека на който му харесва просто се включи, вместо да обсъждаме дали е справедливо. Наистина не можем да купим китари на всички, които искат , а не могат да си позволят, но това не значи ,че заради това на никой не трябва да купуваме(поне аз така мисля).

 

Когато отидох за първи път в Швейцария за да уча в джаз академия, с много зор(доста е скъпо за чужденци) успях да си купя Епифон Шератон 2 .Не беше нищо особено, но аз и се радвах много защото ми даваше възможност да свиря джаз с горе долу подобаващ саунд. За съжаление след няколко месеца китарата беше открадната от училището. Не можех да си позволя да си купя друга за момента, а имах само един страт така че ща неща свирих с него, а това наистина е китара, която никак не става за свирене на стандарти. Както ида е след 2 седмици за моя огромна изненада в един уъркшоп дойде преподавателката по пеене (една много симпатична американка, на име Санди Патън) и ми връчи детска акустична китара, с 700 франка (около 900 лева), които мои състуденти бяха събрали тайно помежду си за мен, за да мога да си взема друга китара. И това ,което наистина ме трогна беше , че по това време бях много нов в училището и не познавах почти никой, а и съм чужденец, а хората бяха помислили за мен . С парите платих половината от новия си инструмент, а малката китарка ми естрашно скъп спомен.

 

Това което си мислех тогава е, ...ето тези хора са различни, такова нещо в България не може да се случи. Затова много се зарадвах като видях тази тема днес. Много се надявам да можем да свършим работа, без да изпадаме в излишни дискусии от типа кои какво заслужава и да направим нещо добро , за да се почустваме самите ние по добри хора.

 

По конструктивно

 

Нека просто се разберем кой да събере парите, за да може който иска да участва. Не би трябвало да е голям проблем, а когато се съберат пари в една нова тема може да се обсъди, каква китара да се вземе и как да се действа

 

п.п. Сега видях че темата е вече затворена, надявам се като се разбере как и кой събира пари да бъде информирана форумната общественост

Редактирано от kolio_k
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 46
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Желаещите да помогнат да изпратят пари на адрес :

Варна

ул.Д-р Желязкова 16

Фирма Ауто Гум ДЗЗД

Автосервиза до OMV-бензиностанция.

тел.0899-97-57-97-Красимир Боянов.

 

 

Моля ви ,не изпращайте пари с пощенски записи които предполагат ,че трябва да ходя по пощите да ги събирам.

На работа съм и не мога да излизам.

Ползвайте ЕКОНТ или СПИЙДИ като посочвате доставка на място.УСЛУГАТА ИМ СТРУВА 2.5% или на 10лв ще платите само

25 стотинки.

 

Няма ограничение на сумата -кой колкото иска и има на сърце.

 

Варненците могат да идват при мен на място или да ми звъннат по телефона за да им обясня къде се намирам .

Работното ми време е от 09:00ч до 17:30ч

 

 

Човека е написал как стават нещата, който иска да действа!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.