Dilian Nedev Публикувано Юли 1, 2008 Публикувано Юли 1, 2008 Записа е направен със следните неща . Китарата е Yamaha RGX121s , струните са Еликсир 10-46 . От нея в камиончето (грънджа) . От неговата вградена спикър симулация във входа на ЕМУ 0404 и толкова . Малко ревърб и дилей за солото . Различни настройки за двете китари от самото камионче . Баса си е Yamaha RBX270 + Behringer BDI21 , струни Warwick Red Lebel (ако някой го интересува) . Барабаните са домашно производство ала адиктив и редено от мене миди . Песента е на Judas Priest - Hell Bent For Leather . ЦЪК Цитирай
Icarus Отговорено Юли 1, 2008 Отговорено Юли 1, 2008 Бива бива, кефи ме! Предполагам ще е доста по-гот като се ръгне в амп, щото симулация, симулация.. ама друго си е чистото месо Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 1, 2008 Автор Отговорено Юли 1, 2008 Ами така си е в Laney-a звучи още по-добре . Особено със селешъна ... охо , само и микрофон да имах Цитирай
ultramega Отговорено Юли 1, 2008 Отговорено Юли 1, 2008 Ебати грънджа, то направо хеви метал... Очаквах да е овърдарайв нещо пък то... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 1, 2008 Автор Отговорено Юли 1, 2008 Еми то и аз не очаквах да е толкова тежко . Ти мене ме знаеш че скоро на гръндж няма да мина . Ама Райзинга като ми вкараха тази оферта (наполовина е цената спрямо другите драйвове на дигитех) и само една проба ми трябваше да разбера че това ми е звука Цитирай
ultramega Отговорено Юли 1, 2008 Отговорено Юли 1, 2008 Не знам как ти изглежда, 'щото аз само мога да я чуя, нямам изглед към нея. Но едно е сигурно, звучи добре за това което трябва да е. Не е като... сещаш се Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 2, 2008 Автор Отговорено Юли 2, 2008 Ами .... не е гръндж определено А колкото до това дали става за това което искам - оо да ! Heavy Metal '90s звук просто не убягва . А съм забелязал , че доста прилично звучи да изсвириш и един Children Of Bodom с играчката . Трябва да се пробвам на някоя тяхна песен , че да се изложа тотално Цитирай
YJM Отговорено Юли 2, 2008 Отговорено Юли 2, 2008 Супер е. Харесва ми и звученето и свиренето. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 2, 2008 Автор Отговорено Юли 2, 2008 Мерси на всички Ще се постарая да напълня форума с още звуци , било то авторски или не Цитирай
KingdomX Отговорено Юли 4, 2008 Отговорено Юли 4, 2008 Аз вече се изказах, но все пак - много готино звучи ефектчето и името му няма нищо общо със звука му Цитирай
Recommended Posts