dimmuborgir6 Публикувано Юни 27, 2008 Share Публикувано Юни 27, 2008 Има, ли начин да свържа ел. китара към системата за домашно кино? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
carnalsoul Отговорено Юни 27, 2008 Share Отговорено Юни 27, 2008 ами то има , но проблема е че първо няма да звучи добре ,второ ако си с активни адаптори може да си повредиш предусилвателя на системата , защото нормалното напрежение за което е направен е 0.775V и така Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
9teen8t9 Отговорено Юни 27, 2008 Share Отговорено Юни 27, 2008 да можеш но ще се чува само акустично звънливо звучене Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Am-I-Evil Отговорено Юни 27, 2008 Share Отговорено Юни 27, 2008 По стандарт CD & DVD плейърите дават 2 волта, така че няма вероятност да си повреди предусилвателя Пък все пак си има и потенциоматри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dimmuborgir6 Отговорено Юни 27, 2008 Автор Share Отговорено Юни 27, 2008 ахам, ами как мога да я свържа? имам само AUX Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 27, 2008 Share Отговорено Юни 27, 2008 Директно ли искаш или имаш някакъв ефектец/камьон/проц? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Юни 27, 2008 Share Отговорено Юни 27, 2008 Зимаш си С-амп на Никифена и във всякакви домашни уредби с аукс звучи добре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dimmuborgir6 Отговорено Юни 27, 2008 Автор Share Отговорено Юни 27, 2008 питам, че като взема Ibanez-а да свиря през системката ми, щото няма да ми стигнат парите за усилвател Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Юни 27, 2008 Share Отговорено Юни 27, 2008 Аз съм пробвал веднъж да си ръгна китарката в домашното кино през Сансамп от Никифена и звучеше доста харно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vurbito Отговорено Юни 27, 2008 Share Отговорено Юни 27, 2008 Продай домашното кино и си купи кубе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dimmuborgir6 Отговорено Юни 27, 2008 Автор Share Отговорено Юни 27, 2008 умно, но вече пробвах (не заради кубето) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lizardman Отговорено Юни 28, 2008 Share Отговорено Юни 28, 2008 А как би му се отразило продължителното използване на домашното кино? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Metalix Отговорено Юни 28, 2008 Share Отговорено Юни 28, 2008 Един път пробвах да го включа към домашното ми кино и взе че се изключи. И от тогава не съм пробвал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pe6o19 Отговорено Юни 28, 2008 Share Отговорено Юни 28, 2008 преди да си купа кубето и аз мислех тва да направа но ми обясниха че тия кубета са направени да могат да работат в клипинг режим докато домашните колони немогат и ше се избушат , нз дали е така но има логика иначе сички щехме да си свириме през уредбите , едва ли сички дето си купуват кубета са балъци Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dimmuborgir6 Отговорено Юни 28, 2008 Автор Share Отговорено Юни 28, 2008 ахам, добре мерси за отговорите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts