kolio_k Публикувано Юни 13, 2008 Публикувано Юни 13, 2008 Понеже се заговорихме за блус на последък, а и днес попаднах на бекинг трака на едно много старо любимо парче, реших да го постна та да можем да поджемим tight-rope-backing-track А ето го и моя вариант, за да открия джема srv-tight-rope Плейбека е доста ляво изсвирен и с доста грешки, но пък е с пеене, а аз добавих(доста зле) една ритъм китарка. Врътнах на бързо две сола, първото има нещо общо с оригиналното на Стиви Рей, което вадих преди около 12-13 години (поне доколкото можах да си спомня), а второто е непретенциозна импровизация. Ще ми интересно да получа вашите отзиви за саунда на китарата, защото го правих по по различния от обичайния за мен начин. Използвах чистия канал на Енгъла ми плюс клин буст от Fulltone Fulldrive, а китарата е добрия ми стар винтидж Фендер. Разбира се записа далеч не е оптимален, но мисля че характера на саунда си личи, почти няма драйв и е с доста атака. Надявам се да се включат повече хора, парчето е благодатно за жици Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 13, 2008 Отговорено Юни 13, 2008 Е.. ,трудно може да се добави нещо по-добро като свирене и звук. Цитирай
Fashion Отговорено Юни 14, 2008 Отговорено Юни 14, 2008 Баце , :) :bravo: Просто перфектно. А ние сега как ще се излагаме. Поне след твоята изява ще трябва да се стягаме яко в ръцете. А за тона ,нямам думи. Не знам дали може нещо по-подходящо да се направи. Още веднъж Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 14, 2008 Автор Отговорено Юни 14, 2008 Мерси много и на двама ви. Радвам се, че звука и свиренето ви допадат. Ще трябва още да го мъча (саунда), хич не ми е лесно да свиря с него.Макар, че звучи като драйв, с него се свири по скоро като с чиста китара с много атака и човек трябва да внимава на по дългите тонове, защото гасне. Хайде включвайте се и вие Цитирай
Telerig Отговорено Юни 15, 2008 Отговорено Юни 15, 2008 Мерси много и на двама ви. Радвам се, че звука и свиренето ви допадат. Ще трябва още да го мъча (саунда), хич не ми е лесно да свиря с него.Макар, че звучи като драйв, с него се свири по скоро като с чиста китара с много атака и човек трябва да внимава на по дългите тонове, защото гасне. Хайде включвайте се и вие Цитирай
dedomito Отговорено Юни 15, 2008 Отговорено Юни 15, 2008 kolio_k нямаш сърце просто ....като те слушам какви сола въртиш просто ми идва да отида до заложната къща до нас и да продам всичките ми китари и компа също .. :-) Супер е станало , така ако го слушам трудно ще се сетя че си добавял каквото и да е . Цитирай
SviStyle Отговорено Юни 15, 2008 Отговорено Юни 15, 2008 (Редактирано) Нека аз съм първия прежалил се. Но да спомена, че трака е може би малко по-различен(има клавирче).Намерих го преди един-два месеца и си направих кавърчето тогава.(Но заглавието е спазено). http://media.putfile.com/SRV-67 Може би сега е момента да си кажа, че ползвах тубскриймър тс5(ташак версия)+берингерския драйв от комбото и много малко сонарски реверб, който прецака всичко.Китарата е Леджънд страт, леко модната с Сиймор Дънкани(хъмбове в сингъл корпус). П.П.Забравих да си призная, че комбото е озвучено с микрофон "Сони" от уредба и е минато през миксер Берингер уб802. П.П.П.За Бачо Кольо няма какво да кажа, освен !!!!!!!!! Редактирано Юни 15, 2008 от SviStyle Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 16, 2008 Автор Отговорено Юни 16, 2008 (Редактирано) Много се радвам, че си се включил. Готино се е получило. Наистина мисля че ривърба идва малко в повечко Иначе имам чуство че бекинг трака е същия като моя (заради пеенето) Поздрави п.п. Дедо Мито и Телериг, много ви благодаря за слушането и итделеното време, ако вземете и да се включите , още по гот ще е Редактирано Юни 16, 2008 от kolio_k Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 16, 2008 Отговорено Юни 16, 2008 SviStyle, много добре си се представил, ИМХО. Но наистина ревърба е доста, просто китарата изпада някъде много назад. Инак свирнята е куул! Цитирай
Recommended Posts