7thString Отговорено Април 25, 2012 Отговорено Април 25, 2012 астагатор, тук наистина Джеф Бек ме накефи, което е сефте, за разлика от измислиците, дето свирят Лед Цепелин. Ся ще ми скочат много хора, ама мнението ми няма да променят Цитирай
Лими Отговорено Април 26, 2012 Отговорено Април 26, 2012 (Редактирано) ^ Що за измислено-безсмислено изказване! Ни в клин-ни в ръкав! Да, прав си - скачаме! А, любимите ми са - http://www.youtube.c...feature=mh_lolz Редактирано Април 26, 2012 от Лими Цитирай
7thString Отговорено Април 27, 2012 Отговорено Април 27, 2012 Нарича се лично мнение. Колкото и да съм се опитвал да ги харесам, ми се нареждат на едно място по скука с U2 и Radiohead. Престъпление ли е, че не ги харесвам, заедно с масовката? 1 Цитирай
Tisho_Vasilev Отговорено Април 27, 2012 Отговорено Април 27, 2012 Нарича се лично мнение. Колкото и да съм се опитвал да ги харесам, ми се нареждат на едно място по скука с U2 и Radiohead. Престъпление ли е, че не ги харесвам, заедно с масовката? You're not alone, bro. Цитирай
Лими Отговорено Април 27, 2012 Отговорено Април 27, 2012 Да поясня - темата е за "любими", а не за "нелюбими" китаристи, а иначе и аз никога не съм бил фен на Цепелините, но чат-пат все нещо ми е харесвало. Цитирай
Лими Отговорено Април 27, 2012 Отговорено Април 27, 2012 Да допълня пояснението си - Led Zeppelin - Going To California Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 27, 2012 Отговорено Април 27, 2012 Според колегата с проца на аватара, то би трябвало и на Адам и Ева да си налепим плакати...и Хендрикс е излязъл от тях...е, малко по-църен Баце,всички сме произлезли от църните,според учЕните,които се занимават с генни изследвания Цитирай
Yves Отговорено Април 27, 2012 Отговорено Април 27, 2012 (Редактирано) Мен напоследък зверски ме кефят Stone Sour и в тази връзка много почва да ме вдъхновява Jim Root, много грууваджийски рифчета вкарва Тва само докато е облечен като реднек и дрънка щуротии, сложи ли маската вече не ме кефи Редактирано Април 27, 2012 от Yves Цитирай
~DN Отговорено Април 27, 2012 Отговорено Април 27, 2012 Престъпление ли е, че не ги харесвам, заедно с масовката? Ни най-малко. Грехота е, знам, ама и на мен Jimi Hendrix, Eric Clapton, Allan Holdsworth, John McGlaughlin и много, много други. хич не ми допадат за слушане. Престъплението е да отричаш приноса. 1 Цитирай
danito.359 Отговорено Април 27, 2012 Отговорено Април 27, 2012 АЗ СЕ ВЪЗХИЩАВАМ И СЕ УЧА ОТ ТЕЗИ УНИКАЛНИ БЪЛГАРСКИ КИТАРИСТИ: Светослав Колев Цвъри Иван Лечев Антоан Хадат Цветан Недялков Валентин Стефанов ("Вальо гривната") Васил Гюров - Ревю Димитър Кърнев Кирил Божков ДА ЖИВЕЕ БГ РОКА!!!! и ДА ГО Д..А ЧАЛГИЯТА!!!!!!! Цитирай
emosms Отговорено Април 28, 2012 Отговорено Април 28, 2012 (Редактирано) по скоро любим фронтмен, но и като китарист кърти мивки --- http://www.youtube.com/watch?v=-t1_ETuWIbE&feature=related Редактирано Април 28, 2012 от emosms Цитирай
emosms Отговорено Април 28, 2012 Отговорено Април 28, 2012 (Редактирано) Да ви върна малко на темата Ето един бг китарист (който даже май по често е басист ) , но определено си ми е сред фаворититеhttp://www.youtube.com/watch?v=e6BGAVO3JBE&feature=related тва тука май нещо го е модулирал леко, тип миди китарата на пат матини как става този саунд тип "мисирски" или хобот на слон , без миди китара ? Редактирано Април 28, 2012 от emosms Цитирай
merrick Отговорено Април 29, 2012 Отговорено Април 29, 2012 My favourites are Syu ,Gentaro ,Satoshi Katada,Takayoshi Ohmura,Norifumi Shima,Yngwie Malmsteen and of course one and only Jason Becker Цитирай
linger Отговорено Май 12, 2012 Отговорено Май 12, 2012 Ами на мен любимите китаристи са ми Eric Johnson и Tommy Emmanuel. Цитирай
OddCrew Отговорено Май 16, 2012 Отговорено Май 16, 2012 Jim Root Alexi Laiho Joe Satriani Mick Thomson Yngwie Malmsteen Zakk Wylde Цитирай
Recommended Posts