Baby Thomas Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 ...е тоя маймун ми предефинира понятието слайд китара... Забравих да спомена един много любим мой китарист, за който сега ме подсещате: Bernard Allison. За любителите на слайда и бързите скорости прилагам следното МР3 файлче - Speed Slide. Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 Kaто стана въпрос за slide - Derek Trucks. +1 за Trucks! Sonny Landreth е другия голям изрод на слайда за мен! Владо Цитирай
kossabossa Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 Евала пичове добре сте задали темата, защото ми е писнало от спорове на тема "кой е най-добрият китарист?"... Добрите китаристи с лопата да ги ринеш, но всеки си има вкус и различни фактори определят мнението му...За мен най-добри са Ричи Блекмор, Джими Пейдж, Дейвид Гилмор... Обичам ги защото съм се учила от тях и защото нещата които свирят ги доближават до сърцето ми и ми въздействат повече от всички други... Разбира се признавам и харесвам и китаристи като Вай и Сатриани, но те прекалено много залагат на техничните изпълнения, които в повечето случаи не могат да предизвикат особена емоция у мен... Дори елементарните на пръв поглед песнички на Бийтълс повече ми харесват!Въпрос на вкус...(казало кучето и си облизало г...) Цитирай
kossabossa Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 (Редактирано) забравих schenker и richie sambora Редактирано Септември 24, 2006 от MDFk Цитирай
satanas Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 Ако говорим за творчество и за рок музика - "бащата" на всички е Ричи Блекмор. От "по - младите" - създателя на европейския пауър метал ( то си е чист heavy/speed) - Кай Хансен. Споменатите по - горе са и прилични инструменталисти. А фароритите ми виртуози са - Jason Becker, Marty Friedman (тандема Becker- Friedman е нечовешки), Michael Angelo, Michael Romeo... Не знам дали сте слушали Митака (Nalbatov) - и той не е човек Митак прати ми някога real drum kit - от твойте Цитирай
docc Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 забравих schenker.... Предполагам/надявам се - М. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 Aaa, ша ма извиняваш, но чичко Руди е много по-якия брат!!! Цитирай
docc Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 Aaa, ша ма извиняваш, но чичко Руди е много по-якия брат!!! Не извинявам!Според мен,сравнени - Рудолф е като самодеец и то само с поощрителна награда от училищния преглед. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 Ха-ха-ха-хаааааа. КЕФИШ!!! Мен лично повече ме кефи другаря Руди. Уотевър, гении са и двамата. Лонг лив!!! Цитирай
Egon Отговорено Септември 27, 2006 Автор Отговорено Септември 27, 2006 (Редактирано) Rik Emmett Китаристът на Триумф. Страхотен музикант и инструменталист. Напоследък е изоставил тевърдия рок и се занимава с джаз или по моему джаз поп. Печели и награда за джаз-китарист на годината в Канада. Редактирано Септември 27, 2006 от Egon Цитирай
philphil Отговорено Октомври 4, 2006 Отговорено Октомври 4, 2006 (Редактирано) е тоя ми е любимия китарист момчета и хора http://new.photos.yahoo.com/philphilanselm...8803169994418/1 а също и Даръл Ланс Абат най-лудия... R.I.P. Редактирано Октомври 4, 2006 от philphil Цитирай
Egon Отговорено Октомври 4, 2006 Автор Отговорено Октомври 4, 2006 Andy Lee от Circle II Circle лудо копеле, много умна китара, страшен тон и звукоизвличане. Цитирай
AcousticGuitar Отговорено Октомври 9, 2006 Отговорено Октомври 9, 2006 Yngwie Malmstein ( Children of the sea), Richy Blackmore &.... Абе въобше всички от старите групи от родът на BlackSabbath, Deep Purple, Whitesnake & other........... Цитирай
Egon Отговорено Октомври 10, 2006 Автор Отговорено Октомври 10, 2006 Yngwie Malmstein ( Children of the sea), Richy Blackmore &.... Абе въобше всички от старите групи от родът на BlackSabbath, Deep Purple, Whitesnake & other........... От Уайтснейк всичките китаристи ли? Алекси, кой е тоз бре? Цитирай
Recommended Posts