One_Voice Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 ааа много са и не е задължително да са шред Dimebad Darell си е голем Цитирай
Gibson Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 моите са доста- Ричи, Слаш,Randy Rhoads, Ace Frehley,Brian May,Tony Iommi....... мога да изброя много, ама тия са ДЪ БЕСТ за мен, просто са от друга планета Цитирай
Denis_S Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 Както и да е, Сайкс е напред, напреееееееед в класацията... Записите по албума завършват през октомври 1986, официалният му рилийз пък е през юни 1987. 'Whitesnake' е американското му наименование, европейското е '1987'. Справка: Wikipedia, the free encyclopedia Този албум е в личния ми Топ 5, мисля че съм го писал и преди. А Сайкс просто размазва. Отвсякъде. Цитирай
rockfan Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 композиторът, за който говориш, се казва Джон Лорд Напротив! Не само.Говоря си точно за Ричард Харлд Блекмор! Показвал е много пъти уменията си на композитор не само в Пърпъл,но и в Рейнбоу,пък и след това,като самостоятелен изпълнител!И според мен е много добър! П.С. А това,че Джон Лорд е много добър композитор,от всяка гледна точка си е вярно,защото на него също сме му виждали работата по отделни и индивидуални проекти(любимият ми негов инструментал е Before I forget! ),но това не значи,че е единствен! Абе,каквото и да си говорим,при цял състав от профисионалисти и виртуози,просто няма как да си изкривиш душата и да не кажеш,че DEEP PURPLE ARE THE BEST ROCK BAND EVER!!! Цитирай
Smokejack Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 ааа много са и не е задължително да са шред Dimebad Darell си е голем Чe DIMEBAG ако не е Shredder то тогава кой е? Цитирай
LOE Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 ааа много са и не е задължително да са шред Dimebad Darell си е голем Хубаво е че има хора, които оценяват проноса му. Уникален китарист и човек... изгради образа на съвременната тежка музика. R.I.P Цитирай
CrazyDiamond Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 композиторът, за който говориш, се казва Джон Лорд Напротив! Не само.Говоря си точно за Ричард Харлд Блекмор! Показвал е много пъти уменията си на композитор не само в Пърпъл,но и в Рейнбоу,пък и след това,като самостоятелен изпълнител!И според мен е много добър! И аз много се кефя на Ричи.Голям майстор си е.И акустичната му китара е страхотна.Харесваш ли новата му група Blackmore's Night? Цитирай
TONY Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 ами аз имам много но от слайд китаристите които свирят на обикновена ел китара ( не визирам тези като Алберт Колинс с алтернативни строеве и лап стиил китаристите) Крис Риа и Дуейн Олман Цитирай
Firehouse Отговорено Септември 19, 2006 Отговорено Септември 19, 2006 На мен най-много ми влиаят Енгъс Йанг и Стиви Вай Цитирай
rockfan Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 композиторът, за който говориш, се казва Джон Лорд Напротив! Не само.Говоря си точно за Ричард Харлд Блекмор! Показвал е много пъти уменията си на композитор не само в Пърпъл,но и в Рейнбоу,пък и след това,като самостоятелен изпълнител!И според мен е много добър! И аз много се кефя на Ричи.Голям майстор си е.И акустичната му китара е страхотна.Харесваш ли новата му група Blackmore's Night? Ами...горе долу!... Аз по принцип не си падам много по трабадурските истории :think: Но по принцип да,може да се каже!И все пак .... LONG LIVE ROCK N' ROLL!!! Цитирай
PlamenM Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 ами аз имам многоно от слайд китаристите които свирят на обикновена ел китара ( не визирам тези като Алберт Колинс с алтернативни строеве и лап стиил китаристите) Крис Риа и Дуейн Олман Johny Winter and the one and only Eric Sardinas..е тоя маймун ми предефинира понятието слайд китара...а в туй число и някои от нещата на Джеф Бек със слайд са уникални...нищо..сега си купих един готин керамичен слайд и почва хлъзгане... Цитирай
docc Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 Kaто стана въпрос за slide - Derek Trucks. Цитирай
TONY Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 прави сте и за другите 3-ма докарахме ги до 5 за педал-стийл - много ме кефи нашия Мишо Шишков (преполагам всички са чували Луната спи) сигурно има много яки американци -но не сьм запознат Цитирай
Flanker Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 Satch,Vai,Eric Johnson,Petrucci,Slash,Brian May и още много много други.Да са живи и здрави и да продължават да правят яка музика! :guitar: Цитирай
Recommended Posts