Ivo Отговорено Ноември 11, 2005 Share Отговорено Ноември 11, 2005 Brian (Head) Welch (ex-KORN) Jery Cantrell (ex-Alice In Chains) Robert Trujillo (Metallica, ex-Suicidal Tendencies, ex-Infectious groove) Oleg Veso Milcho (e veht) July (ex-Subtierra) maika mi tva sa mi liubimite kitaristi naposledak Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
motorbreath Отговорено Ноември 12, 2005 Share Отговорено Ноември 12, 2005 Robert Trujillo (Metallica, ex-Suicidal Tendencies, ex-Infectious groove) тва е леко басиста на металика ама щом казва6 че ти е любим китарист окай не съм го 4увал още как свири на китара Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
imperor Отговорено Ноември 12, 2005 Share Отговорено Ноември 12, 2005 Айде малко повече китаристи ще изброя... по категории Колега... Щом за тебе Стив Вай не е в категорията креативни, т.е. идейни китаристи, аз си завирам главата във фурната и пускам волумето на мах... Боже, колко мъка има по този свят, клети ми Йовков... А аз глупака, през 1985, след онзи албум на "Алкатраз" казах, че свиренето на китара вече никога няма да бъде същото... :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Отговорено Ноември 13, 2005 Share Отговорено Ноември 13, 2005 (Редактирано) На кирилица да свириш? за използването на кирилицата пише "по възможност". а на мен не ми беше възможно , сега видях, че си има вградена методиевица, което е яко. флекс тайпа почти ми съсипа компа и го махнах, сега може да ползвам форума когато пиша текст на български Колега... Щом за тебе Стив Вай не е в категорията креативни, т.е. идейни китаристи, аз си завирам главата във фурната и пускам волумето на мах... Боже, колко мъка има по този свят, клети ми Йовков... А аз глупака, през 1985, след онзи албум на "Алкатраз" казах, че свиренето на китара вече никога няма да бъде същото... :think: Свиренето на китара никога не е спирало да се развива, било то и само в духовен, демек нетехнически аспект. А за Вай, ако някой го мисли за некреативен, ще му дам един съвет да се затвори вкъщи и цял ден да свири нотата "ла" във втора октава, а вечерта да вдигне телефонната слушалка и да си чуе грешките. Редактирано Ноември 13, 2005 от Ivo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kazimbutt Отговорено Ноември 23, 2005 Share Отговорено Ноември 23, 2005 Моите любими китаристи са: Джими Хендрикс (човек, който по мое лично мнение е най-великият китарист), Ерик Клептън, Джон Фрушанте, Кийт Ричърдс, Ингви Малмстийн и Ейс Фрехли. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DanelectroDC Отговорено Ноември 23, 2005 Share Отговорено Ноември 23, 2005 Моите любими китаристи са: Джими Хендрикс (човек, който по мое лично мнение е най-великият китарист), Ерик Клептън, Джон Фрушанте, Кийт Ричърдс, Ингви Малмстийн и Ейс Фрехли. радвам се. че споменаваш и Киит Ричардс. Много хора го подценяват, ама такъв ритъм китарист няма просто. Алвин Лий е супер готин също. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kazimbutt Отговорено Ноември 24, 2005 Share Отговорено Ноември 24, 2005 Само дето Кийт Ричърдс не свири на ритъм-китара... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DanelectroDC Отговорено Ноември 24, 2005 Share Отговорено Ноември 24, 2005 Само дето Кийт Ричърдс не свири на ритъм-китара... щом казваш... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Satanirian Отговорено Ноември 24, 2005 Share Отговорено Ноември 24, 2005 John Petrucci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :violin: -> Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatanov Отговорено Ноември 25, 2005 Share Отговорено Ноември 25, 2005 (Редактирано) John Petrucci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :violin: -> наскоро четох в нета едно ревю за Петручи което е според всички китрани списяния "той има неземна техника на свирене" ... нямам какво повече да добавя ... ако някой не вярва мога да му дам линка ... просто е изумителен китарист .... не казвам че написаните до тук не са щото доста прочетох ей сега... но те не са ми любими ... Редактирано Ноември 25, 2005 от Petrucci Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DimebagDaniel Отговорено Декември 14, 2005 Share Отговорено Декември 14, 2005 :inlove: Dimebag Darrell :inlove: :D тва е просто най-якия китарист за мене (мн се надявах някой ден да го видя на живо )!!!!Иначе Zakk Wylde i Nick Catanese , които идваха лятото с Black Label Society и напрао късаха глави според мене.Направо издивях като ме посочи Nick Catanese (не че се хваля хехе ) съдрах се от крещяне 4 дена нямах глас после.Малко се отклоних от темата .. Та начи Joe Satriani , Jeff Loomis , Yngwie Malmsteen, Randy Rhoads , Alexi Laiho , Roop Latvala (Sinergy), John Petrucci, Slash oт Guns Jerry Cantrell , ................ амииии тез главно ама слушам почти по цял ден Dimebag i Zakk :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ErMalyk Отговорено Декември 14, 2005 Share Отговорено Декември 14, 2005 Джо Сатриани, Любо Малковски, Стив Вай. Ами щом можеш да си изчистиш съзнанието от всевъзможните ежедневни глупости и после там да остане само това, което слушаш. А като следствие е и повлияването . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
marsspiritus Отговорено Декември 15, 2005 Share Отговорено Декември 15, 2005 Кърт Кобейн Джими Хендрикс Ерик Клептън Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
motorbreath Отговорено Декември 15, 2005 Share Отговорено Декември 15, 2005 Напоследък много ме зарибява и Марти Фрийдман(Екс мегадет) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Декември 15, 2005 Share Отговорено Декември 15, 2005 Джо Сатриани, Любо Малковски, Стив Вай. Ами щом можеш да си изчистиш съзнанието от всевъзможните ежедневни глупости и после там да остане само това, което слушаш. А като следствие е и повлияването . Любо Малковски - колкото и да е ценен за българската музика, колкото и готин тип да е - лично го знам никак не седи между Вай и Сатч Любо бе -силен като музикант и текстописец - вече не свири/което е много жалко/ но и когато свиреше не бе отявлен соло китарист. жиците в Ъ малък ги въртеше другия китарист- Румен Антов - Ричи .който бе и продължава да е един от най - добрите китарджии в България- но дори и той никак на стои между двамата най - голями в Света :read: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts