9teen8t9 Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 richard kruspe (rammstein)(emigrate) kirk hammett (metallica) Цитирай
Satyricon Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 Ричи Блекмор най-добрият китарист за мен Цитирай
Led_Zeppelin_yeah Отговорено Март 29, 2008 Отговорено Март 29, 2008 Ричи Блекмор най-добрият китарист за мен Jimmy Hendrix, Joe Satriani, Jimmy Page (все пак Цеппелин над всичко), Andy Timmos, Eric Clapton (wonderfull tonight..уау..) Ии за тея се сещам засега ^^ Цитирай
sasog Отговорено Март 29, 2008 Отговорено Март 29, 2008 1.Jimmy Page,Kirk Hammett,Slash,Jimi Hendrix,Ritchie Blackmore,Dimebag Darell,даже Kurt Cobain(не толкова като китарист колкото като присъствие на сцената) 2.Zappa,Tom Morello,Joe Satriani и още много..... нарочно не съм писал групите на китаристите,защото мисля че са всеизвестни Цитирай
oldman Отговорено Март 31, 2008 Отговорено Март 31, 2008 ------------ и едно пОздравче от мен - за всички тук ! http://www.youtube.com/watch?v=UN3i89Va3HE Цитирай
washburn_girl Отговорено Март 31, 2008 Отговорено Март 31, 2008 здрасти хора! Много яка тема между другото! Любимият ми китарист е Марк Нопфлер естествено, обаче харесвам много Емпу Вуоринен, той свири в Найтуш. Аз от него се запалих по Уошбърн китарите! Много хубав звук вади китарата му. Цитирай
Scavenger Отговорено Март 31, 2008 Отговорено Март 31, 2008 Dimebag Darrell,Chuck Schuldiner,Santiago Doblez,Alek Skolnik Цитирай
oldman Отговорено Април 1, 2008 Отговорено Април 1, 2008 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233149 Цитирай
gergi_81 Отговорено Април 11, 2008 Отговорено Април 11, 2008 незнам защо има толкова много различни мнение след като се знае кой е най-добрият китарист в света.и все пак за тези които не знаят това е Пол Джилбърт.китариста на Mr.BIG.като група много не ми допадат но няма спор за китариста. Цитирай
DeadWing Отговорено Април 11, 2008 Отговорено Април 11, 2008 Джеймс и Ангъс; за феновете на Кърк(въпреки,че и аз го харесвам) Цитирай
satanas Отговорено Април 15, 2008 Отговорено Април 15, 2008 Аз бих ги разделил на 2 групи: 1.Автори/композитори "Бащата" - Ричи Блекмор. Кай Хансен и Чък Шулдинър 2.Технични инструменталисти Джейсън Бекер, Еди ван Хален, Ингви Малмстийн, Майкъл Ромео и Стив Вай. Цитирай
savov Отговорено Април 28, 2008 Отговорено Април 28, 2008 Цветан Недялков от Ку-ку Бенд е истински професионалист! Цитирай
BatStive Отговорено Май 1, 2008 Отговорено Май 1, 2008 ^Хммм... да, добър е! Бих добавил : има добри изпълнения, но малко дървен ми се вижда... уважавам го като китарист, но ми се струва, че когато свири няма душичка музиката му... Иначе има добра техника! Цитирай
MrDeath Отговорено Май 1, 2008 Отговорено Май 1, 2008 Някой по-горе беше написъл, че Пол Жилберт е най-добрия киарист. По-добре е да се въздържаме от коментари кой е най-добрия в темата за любим. А относно добрината на чичко Пол...бе май и по-добри има (разбирай техничен), но в едно спор няма. Тоя човек свири на най-грозните китари в целия свят. Няма такива гадни орязани форми те са за темата най-грозната китара. Иначе и със що годе прилични съм го виждал като да кажем неговите сигничър на Ибанез. И ай да не съм много май съм го казвал не помня в коя тема ама айде пак. Любим ми е Ингви, както и Кирчо Хаметов, Както и Яни Лиматайнен. Цитирай
Phreaker Отговорено Май 3, 2008 Отговорено Май 3, 2008 Някой да се сеща за Alex Lifeson (RUSH) ? ;] Цитирай
Recommended Posts