Jump to content
Българският форум за музиканти

Led_Zeppelin_yeah

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Led_Zeppelin_yeah

  1. Викам тея ми изтриха темата. Не бях влиазла отдавна, ама се сетих.. IgniteAll аз съм си хамава по рождение, не знам опитвала съм да го променя, но безрезултатно =) Таа, извинявам се ако съм объркала раздела или съм нарушила правилата.. Благодаря Ви на всички, наистина много се зарадвах, че сте ми писали в темата и сте ми дали такива готини съвети. Научих се да свиря Nothing else matters, подобаващо добре. Не бях спала няколко дни, понеже толкова се заплеснах да свиря, че нямах нужда да правя нищо друго. Правех много упражнения и понеже я обожавам тая песен на Металика, пък брат ми я свири страхотно и го накарах да ме научи, смисъл изобщо не зацепвам тея ноти, ама го научих на изуст за 2 седмици. Упражнения му е майката, просто се влюбих в тая китара и не спирам да свиря. На скоро и аз се зарибих много по Black Sabath. До сега не ми бяха правили такова впечатление, но оня ден като ходих в най-добрия ми приятел, понеже и той свири на китара, ме попита дали ми харесват ии много им се изкефих.. Ама Цепелин над всичко : ) Glory rock на този свят има много като теб и мен, просто не си търсил, запознах се с няколко човека горе-долу на мойта възраст, които слушат такава музика като мен и съм мноого радостна! За сега това, още веднъж ви благодаря на всички и няма да спирам да се упражнявам.. Пак ше ви се фукам като науча нещо ново! =)
  2. Аха, добре.. Тогава мерси ^^ наа тебе и на всички там, дето се занимаваха да ми дават съвети! Айде, здраве да е!
  3. Моето барабанче си го направих от една купа на майка ми, и една нейна найлонова чанта, опънах го яката, вързах го със 753259070753927 ластика, то се стегна мноого.. И тупахме.. Брат ми с китарата аз с купата, барабанчето де.. Ама стана много хубаво.. После купата се счупи, направих си ново и майка ми вече крие купите вкъщи!
  4. Jimmy Hendrix, Joe Satriani, Jimmy Page (все пак Цеппелин над всичко), Andy Timmos, Eric Clapton (wonderfull tonight..уау..) Ии за тея се сещам засега ^^
  5. Лед Цеппелин ми е любимата група ^^ Слушам я от достатъчно дълго време, понеже както казах съм на 12, също обожавам и Guns'n roses, Deep Purple.. но това е друга тема. Да, снощи с него (с брат ми, де) дрънкахме до бая късно, горе долу схващам нещата, но както каза брат ми, това няма да стане от веднъж. Иска се време, да се упражнявам и т.н Явно не е много правилно да ходя на уроци от толкова рано.. Брат ми е съгласен поне малко да ме научи ^^ Ии тати също.. Затова мисля да се отказвам в близките 2,3 месеца или 2,3 години да ходя на уроци, понеже има толкова много хора в семейството и в родата : ) дето свирят на китара. А, и прекалено ли съм малка за да почна да свиря на китара? Смисъл повечето започват от някъде 15-16 годишна възраст.. А аз от 12
  6. Да, брат ми ме базика.. Вика: Леле Йоанке, за малко да те изтървем, че само ти не се научи да свириш! Снощи не съм спала.. гледам да се науча да дърпам струните за сега понеже много си преплитам ръцете, брат ми свири невероятно, баща ми не чак толкова, но брат ми е велик.. Но има и още нещо, супер съм зле и с нотите! Това сигурно е проблем, де.. Но за сметка на това, съм открила, че имам слух, и чувство за ритъм.. Брат ми се е научил сам, ако е събрал пари 7,8 пъти да е отишъл на уроци, за това не мисля за невъзможно и аз да се науча сама.. Такъв проблем ли е, че съм зле с нотите? Много искам да намеря и човек, на мойта възраст или по-голям от мен с който мога да се упражнявам, но никой не слуша рок и метъл като мен.. Всъщност слушат, ама те са по-големи от мен!
  7. Здравейте, казвам се Йоана и съм на 12 години (надявам се не съм много малка за вас тук) вкъщи имаме 3 китари, бас, електрическа и класическа.. Много искам да се науча да свиря, опитвам се от няколко дни и съм много упорита. Брат ми който е на 18 свири от 6,7 години на китара, баща ми е заклет рокаджия - свирил е на барабани и китара, майка ми може само на китара! Зле съм в училище и с някои неща не съм постоянна, понеже съм тренирала много неща и ги захвърлям след няколко месеца, седмици или дни и майка ми мисли, че и с китарата ще стане така.. Тя е друго нещо за мен.. изобщо музиката, не мога да живея без нея, но както и да е не става въпрос за мен, а затова дали мога сама да се науча от постоянно дрънкане и до някъде от помощта на брат ми, задължително ли е да ходя на уроци?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.