Jump to content
Българският форум за музиканти

The New Firesound By N-audio


Recommended Posts

Аз да се похваля - имах възможност да го пробвам на репетиция за десетина минути, включен в два лампови усилвателя едновременно. Мисля, че не е нужно да споменавам, че резултатът е зашеметяващ:

 

- Динамичен, ярък, чист тон, идеален за блус, рок, разни пънкарии и т.н. И като казвам чист, имам предвид наистина чист, не мога да ви го обясня ;) Динамиката е много добра, струните под пръстите наистина се усещат и се чувства как звука се изтръгва от тях и как пеят така, както ги удариш и има възможност за много добър контрол и чисто свирене, за разлика от всякакви там, независимо колко добри, процесори.

- Аз от различни компоненти не разбирам, но външният вид е трепач и си изглежда съвсем професионално направен и сглобен и по нищо не отстъпва на ефектите на известните марки, които могат да се купят от музикалните магазини.

- За тези пари, както казват на запад - "it's a steal". След като има чисто нов Metal Zone, всякакви Death Metal, Metal Core и прочие не особено добри, според мен, ефекти, които нови са на цена от 180 и нагоре лева, не виждам как на някой може да не му хареса цената :bravo: Важното е да осъзнаеш какво искаш, а като осъзнаеш - отиваш при инж. Христов (Nikifena) и си го купуваш ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Перфектно!! Нямам думи. Адски ме кефи подобен подход към нещата - а кутийките, етикетите и торбичката направо ме размазаха :) Айде на ЛС да се разберем кога ще ми засилиш един за Варна ...

 

Поздрави и още повече професионални успехи !! :bravo:;);)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бравос, Ники!!!! Много готино ефектче си сътворил!! Не очаквах да има такъв саунд, а като чух семплите бях изумен от динамиката, която чух. Много, много добро!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току що си получих пратката - сериен номер 0001 :)

 

Потвърждавам - бустерчето кърти мивки и всякакъв друг фаянс! Много съм доволен :)

 

Като намеря малко свободно време и желание ще врътна и аз няколко семпъла с ламповите преампи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

БРАВО, Ники!!!

Преди малко имах възможност да посвиря на моята бройка SN: 080011.

Много солидно, с добър външен вид, с наистина качествен звук.

Аз доволен :headbang:

 

:headbang:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Що не сте дали линк за тоя джам?

Па отьи оно е от предната серия, ама ние поне сме още по-винтидж си плющим с него. :thumbs_up::D

Иии бях го забравил т'ва ОБАЧЕ! Въпреки свиреца, характера си личи. А сегашния мод е още по злобен

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Новия Firesound е нечовешки - направо ме сгазиха тези две нови блендички (особено fat мода). Дебна само да ми падне пак в ръчичките и ще го сцепя от свирене :punk_guitar:

 

@Фен, да предлагаш доживотен абонамент за серията? :thumbs_up:

 

Наздраве, дидо

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Днеска и аз си взех един (SN: 080016). Значи първо искам да кажа, че Ники не само работи бързо и коректно, но и е сътворил наистина изключително добър (и евтин!) ефект, който не само че не отстъпва, но даже и бие повечето си серийни събратя. Прецизна изработка, великолепен дизайн и естествено най - важното - ВЕЛИК звук :whistle: Повързайте да си вземете, докато Ники не се е усетил че направо подарък ни прави с тая цена! Евалата! :)

Редактирано от Vasil Pavlov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:cheers2: И аз влизам в клуба от тази сутрин с една бройка - сериен 080008 - току що пристигна от Пловдив топъл топъл :):):greenball:

Жалко, че съм си занесъл усилвателя в студиото където репетираме и не мога да го тествам на момента с него, но през симулатори в компютъра мога да кажа след редица експерименти, че този файър има доста по - силно ниво и масивен тон от другите драйвове с които свиря - истински тру байпас и много широк честотен спектър който просто се смалява доста при смяна с друг - марков драйв ( в случая разполагах с два на диджитек и бос за сравнението) Това си е един класически бустър - овър драйв ( не е дисторшън или метъл драйв) с няколко опции които звучат доста плътно и масивно. Приятно ме изненада крънч - блендата която си докарах с него за едно парче върху което работя в момента с двама колеги - и в комбинация с хорус енсембъл на бос се получи доста приличен резултат които търсих от доста време, но все нещо му липсваше:). Нямам търпение да почнем записи скоро - мисля че новата придобивка ще влезе сериозно в действие. :) Имаше няколко дребни кусура които споделих с Ники по телефона относно неудобството при смяна на батерията с винтовете на капака и други дреболии от тоя тип, но на фона на целия шедьовър това са глезотии - обещах семпли и при първа възможност ще драсна няколко с удоволствие :thumbs_up: Лонг лив рокендрол и Н аудио. :headbang:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мноо сме, силни сме.

Казано е всичко.

Само се подписвам. Но тепърва ще го разцъквам. На първо четене е екстра. Съвсем различен, има широк диапазон.

 

Евала те, Фен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.