SomeoneElse Отговорено Юни 10, 2008 Отговорено Юни 10, 2008 Аз да се похваля - имах възможност да го пробвам на репетиция за десетина минути, включен в два лампови усилвателя едновременно. Мисля, че не е нужно да споменавам, че резултатът е зашеметяващ: - Динамичен, ярък, чист тон, идеален за блус, рок, разни пънкарии и т.н. И като казвам чист, имам предвид наистина чист, не мога да ви го обясня Динамиката е много добра, струните под пръстите наистина се усещат и се чувства как звука се изтръгва от тях и как пеят така, както ги удариш и има възможност за много добър контрол и чисто свирене, за разлика от всякакви там, независимо колко добри, процесори. - Аз от различни компоненти не разбирам, но външният вид е трепач и си изглежда съвсем професионално направен и сглобен и по нищо не отстъпва на ефектите на известните марки, които могат да се купят от музикалните магазини. - За тези пари, както казват на запад - "it's a steal". След като има чисто нов Metal Zone, всякакви Death Metal, Metal Core и прочие не особено добри, според мен, ефекти, които нови са на цена от 180 и нагоре лева, не виждам как на някой може да не му хареса цената Важното е да осъзнаеш какво искаш, а като осъзнаеш - отиваш при инж. Христов (Nikifena) и си го купуваш Цитирай
Jordan_J Отговорено Юни 10, 2008 Отговорено Юни 10, 2008 Перфектно!! Нямам думи. Адски ме кефи подобен подход към нещата - а кутийките, етикетите и торбичката направо ме размазаха Айде на ЛС да се разберем кога ще ми засилиш един за Варна ... Поздрави и още повече професионални успехи !! Цитирай
KingdomX Отговорено Юни 10, 2008 Отговорено Юни 10, 2008 Бравос, Ники!!!! Много готино ефектче си сътворил!! Не очаквах да има такъв саунд, а като чух семплите бях изумен от динамиката, която чух. Много, много добро!!! Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 10, 2008 Автор Отговорено Юни 10, 2008 Благодаря пак момчета Брех, адаше (synchu) то готино демо станало бе. ше зема да го турна в майспейса, ако нямаш нещо напротив.. Цитирай
niki123bg Отговорено Юни 10, 2008 Отговорено Юни 10, 2008 Току що си получих пратката - сериен номер 0001 Потвърждавам - бустерчето кърти мивки и всякакъв друг фаянс! Много съм доволен Като намеря малко свободно време и желание ще врътна и аз няколко семпъла с ламповите преампи. Цитирай
bulby Отговорено Юни 10, 2008 Отговорено Юни 10, 2008 Firesound EN080010 received, вери густо саунд! Върши перфектно работа като буустер и не само. Well done, мьеталист! Цитирай
Delyan Отговорено Юни 10, 2008 Отговорено Юни 10, 2008 БРАВО, Ники!!! Преди малко имах възможност да посвиря на моята бройка SN: 080011. Много солидно, с добър външен вид, с наистина качествен звук. Аз доволен Цитирай
Gregg Отговорено Юни 10, 2008 Отговорено Юни 10, 2008 Успех на новото произведение и да носи много радост на притежателите си! Цитирай
synchu Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Малко по-металургичен семпъл : http://media.putfile.com/Firesound-metal Цитирай
RockoBG Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Що не сте дали линк за тоя джам? Па отьи оно е от предната серия, ама ние поне сме още по-винтидж си плющим с него. Иии бях го забравил т'ва ОБАЧЕ! Въпреки свиреца, характера си личи. А сегашния мод е още по злобен Цитирай
daniel.hristov Отговорено Юни 16, 2008 Отговорено Юни 16, 2008 Новия Firesound е нечовешки - направо ме сгазиха тези две нови блендички (особено fat мода). Дебна само да ми падне пак в ръчичките и ще го сцепя от свирене @Фен, да предлагаш доживотен абонамент за серията? Наздраве, дидо Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Юни 18, 2008 Отговорено Юни 18, 2008 (Редактирано) Днеска и аз си взех един (SN: 080016). Значи първо искам да кажа, че Ники не само работи бързо и коректно, но и е сътворил наистина изключително добър (и евтин!) ефект, който не само че не отстъпва, но даже и бие повечето си серийни събратя. Прецизна изработка, великолепен дизайн и естествено най - важното - ВЕЛИК звук Повързайте да си вземете, докато Ники не се е усетил че направо подарък ни прави с тая цена! Евалата! Редактирано Юни 18, 2008 от Vasil Pavlov Цитирай
Telerig Отговорено Юни 20, 2008 Отговорено Юни 20, 2008 И аз влизам в клуба от тази сутрин с една бройка - сериен 080008 - току що пристигна от Пловдив топъл топъл Жалко, че съм си занесъл усилвателя в студиото където репетираме и не мога да го тествам на момента с него, но през симулатори в компютъра мога да кажа след редица експерименти, че този файър има доста по - силно ниво и масивен тон от другите драйвове с които свиря - истински тру байпас и много широк честотен спектър който просто се смалява доста при смяна с друг - марков драйв ( в случая разполагах с два на диджитек и бос за сравнението) Това си е един класически бустър - овър драйв ( не е дисторшън или метъл драйв) с няколко опции които звучат доста плътно и масивно. Приятно ме изненада крънч - блендата която си докарах с него за едно парче върху което работя в момента с двама колеги - и в комбинация с хорус енсембъл на бос се получи доста приличен резултат които търсих от доста време, но все нещо му липсваше. Нямам търпение да почнем записи скоро - мисля че новата придобивка ще влезе сериозно в действие. Имаше няколко дребни кусура които споделих с Ники по телефона относно неудобството при смяна на батерията с винтовете на капака и други дреболии от тоя тип, но на фона на целия шедьовър това са глезотии - обещах семпли и при първа възможност ще драсна няколко с удоволствие Лонг лив рокендрол и Н аудио. Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 20, 2008 Отговорено Юни 20, 2008 Мноо сме, силни сме. Казано е всичко. Само се подписвам. Но тепърва ще го разцъквам. На първо четене е екстра. Съвсем различен, има широк диапазон. Евала те, Фен! Цитирай
Recommended Posts