slider Публикувано Юни 8, 2008 Публикувано Юни 8, 2008 Та значи купих си ефекта от РФ и питах за адаптор. Пичагата ми каза, че като ми е BOSS задължително трябва да е с некав техен адаптор AC. Прочетох в упътването и там си пише, че ако не използвам тоя адаптор може нещо да се преебе. Аз лично не виждам как може да има толково огромна разлика в 2 различни адаптора. Та исках да питам дали свирите с такъв AC или с обикновен или пък с батерии? Цитирай
DILETANT Отговорено Юни 8, 2008 Отговорено Юни 8, 2008 Това с обясненото и написаното е стар маркетингов трик. Намери си стабилизиран 9 волтов адаптър за да не вкарва брумове в сигнала и си готов. Цитирай
Йети Отговорено Юни 8, 2008 Отговорено Юни 8, 2008 Може и да се преебе, затова си го ползвай на батерийка, тъй като харчи малко. Цитирай
Rezachka Отговорено Юни 8, 2008 Отговорено Юни 8, 2008 аз съм с бос мт2 и адаптора ми е китайски за 5 лева само дето го пускам на 7.5 волта иначе на батерийка като че ли най-добре.. Цитирай
spongebob Отговорено Юни 8, 2008 Отговорено Юни 8, 2008 Може и да се преебе Не,не може.По-нагоре е описано как да се подбере подходящ адаптер. Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 8, 2008 Отговорено Юни 8, 2008 (Редактирано) обаче старите модели ефекти на бос - всички за ACA адаптер (и ДС-1 е такъв) се нуждаят от 12в стабилизиран - вътре има резистор който смъква на 9, иначе ако сложиш 9в едва ще свети светодиода като е включен имам такъв "оригинален" ACA адаптер, японски и не е стабилизиран - има некво смешно трафче, грец и кондензатор - дава на изхода 13-14волта - за това има резистор в ефектите и щото пише BOSS тая работа струва колкото няколко на които не пише BOSS аа имам и синт Roland и на него пак пише "само с роланд адаптер" Редактирано Юни 8, 2008 от Overdrive Цитирай
Recommended Posts