oziato Отговорено Юни 12, 2008 Share Отговорено Юни 12, 2008 в никакъв случай не Кремона!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! звукът им не е ништо особено дори един фендър от 150 лв е по добър.Класическите им китари (дет са по-добри) стават за малко дете дет може да я използва 2-3 год.смисъл няма като се има в предвид че най добрите години на една китара са около 4тата.до тогава звукът и се развива ,а после почва да се скапва.много си зависи от самата китара ,ама кат си земеш няква дет след 2 год ше ти е слаба и ще друнчи отсякаде няма смисъл Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zoo Отговорено Юни 12, 2008 Автор Share Отговорено Юни 12, 2008 Ми аз си харесах един Фендер за 250 лв пробвах го добър е .. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Юни 12, 2008 Share Отговорено Юни 12, 2008 в никакъв случай не Кремона!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!звукът им не е ништо особено дори един фендър от 150 лв е по добър.Класическите им китари (дет са по-добри) стават за малко дете дет може да я използва 2-3 год.смисъл няма като се има в предвид че най добрите години на една китара са около 4тата.до тогава звукът и се развива ,а после почва да се скапва.много си зависи от самата китара ,ама кат си земеш няква дет след 2 год ше ти е слаба и ще друнчи отсякаде няма смисъл ти каква си пробвал - от 72ра година, била собственост на неизвестен брой хора ли? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rammkopf Отговорено Юни 13, 2008 Share Отговорено Юни 13, 2008 "Рейсинг Форс"?! Т'ва ми звучи като волан с feedback за PC, а не като музикален магазин. Яко, да го ева! :hysterical: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
salt Отговорено Юни 13, 2008 Share Отговорено Юни 13, 2008 Gibson.Най-ме кефят. Ама в БГ май не са много евтини, даже хич. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badValue Отговорено Юни 13, 2008 Share Отговорено Юни 13, 2008 Фендер примерно нямат традиции в акустичните инструменти прав си ... същото важи и за IBANEZ ... но за какви традиции да говорим като цената на китарата е многократно под цената само на материала на КачественаАкустичнаКИТАРА .... идеята ми , че според мен е малко по-"вдъхновяващо" да свириш на фендер/ямаха/ибанез или някакво друго такова име пред <QUAI SHO>(произволно набрани букви.. не вярвам да има такава марка) .. нищо че едни и същи "жълтурковци" са ги правили , малко или много вярвам че има по голям шанс да не са правени с теслата -> 3 клас трудово обучение.... говорим за китари под 4-500 лв. П.П.1 казвам пак .. имам стаг и съм много доволен от него...!!!! П.П.2 мисля че за такива пари 4-500 дори някои "лютиер" ще се навие да направи "непретенциозна" неозвучена акустична .... поне аз получих подобна оферта , без да влизам в детайли, някои ако иска може да комуникираме на ЛС. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 13, 2008 Share Отговорено Юни 13, 2008 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=38351 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zoo Отговорено Юни 13, 2008 Автор Share Отговорено Юни 13, 2008 Stagg SW201 или Fender CD60 ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 13, 2008 Share Отговорено Юни 13, 2008 Само твоя си слух може да прецени. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 13, 2008 Share Отговорено Юни 13, 2008 в никакъв случай не Кремона!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!звукът им не е ништо особено дори един фендър от 150 лв е по добър... Приятелю, струва ми се, че ти е твърде стара информацията. Кремона от няколко години има доста прилично производство. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
oziato Отговорено Юни 13, 2008 Share Отговорено Юни 13, 2008 (Редактирано) хаха .ми 3 години свирех на кремона дет беше от пратка за Италия и не е на 30 години.ако не се лъжа я имам от 2000 год.са за след това не знам,дано са по - добри Редактирано Юни 13, 2008 от oziato Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 13, 2008 Share Отговорено Юни 13, 2008 Виж линкчето по-горе. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
oziato Отговорено Юни 13, 2008 Share Отговорено Юни 13, 2008 дам добре изглежда ама доде не пипна не мога да преценя.аз съм с китара на Боян Матев и тези по магазините са ми доста слабички.а ако знаеш на Никола минев кви са... гати добрите китари,не са евтини де кам 2000 лв и нагоре ,но са много добри пробвалсъм.на тях само лака им е много мек и като напраиш разгиадо и без да искаш чукнеш с нокът лка се надира..иначе са супер Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Юни 13, 2008 Share Отговорено Юни 13, 2008 ^А като се има предвид и какви нокти имаме китаристите, които свирим на акустична или класическа китара с пръсти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 13, 2008 Share Отговорено Юни 13, 2008 дам добре изглежда ама доде не пипна не мога да преценя Като не можеш да предцениш, не е редно да даваш толкова крайни мнения. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts