Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

По принцип много мразя да се повтарям дословно, но мисля, че е за твое добро. От акустичните китари нисък клас, Ямаха предлагат най-добро съотношение цена/качество. Yamaha F310, която и аз, а и Ashandarey споменахме е страхотен инструмент, и е около 290лв. Като обем на звука и гриф е пъти по-добра от Фендерите до 7-800лв. Аз лично не бих си взел за 50лв по-малко Кремона или Стагг. Но както казва моя адаш Pepsi - the choice is yours!

Поздрави,

Петър

Едит: Сега прочетох, че не откриваш разлика между Фендер и Стагг. При това положение може би е най-добре да си купиш възможно най-евтината, пък след време ще му мислиш.

Редактирано от kitaratapesho
Отговорено (Редактирано)

.. относно марката ... препоръчвам да е някоя ,която "и преди е правила китари" (Фендер, Ямаха, иБанез и т.н.) ... обаче ти трябва да си прецениш колко ще я ползваш и дали след 4-5 месеца като си вземеш ЕЛ. няма да ти стоят още 100-200 лв неизползваеми в Ак.Китара , ако не те притеснява ВЗИМАЙ!!! (дай боже всекиму МАРТИН или ГИБСЪН)

Редактирано от badValue
Отговорено

и какво като е правила китари - Фендер примерно нямат традиции в акустичните инструменти, а най-добрите им се правят в мексико :thumbs_up:

тези от по 3-400 са правени от неграмотни жълтурковци, ползвани са материали (като полиуретанов лак), които не са за акустични инструменти и това че имат надпис Fender не ги прави от класа на Фендер Страт примерно, така че марката не носи нищо в случая ;)

Според мен каква марка е за тея пари е все едно, каква е самата китара е по-важно - чувал съм супер яки Стагове, но и хора които се оплакват от марката

Отговорено

Аве хора вие български разбирате ли ? Незнам от каде сте но в града в който живеете ако има Ямаха за 280 лв браво но аз съм от Бургас има 3 магазина за инструменти един Динакорд , Рейсинг Форс и още един не го знам къв е Ямаха по евтина от 360-370 лв не видях ...

Отговорено

Тоз пък и той като пишело Fender тва не означава , че било Fender .. смятай ми ква искаш да е бе .. ?

Отговорено (Редактирано)

Оди и слушай, пич!

Ако се преебеш малко с покупката, няма да е с 100 000 долара. Това е форум, не е благотворителна агенция.

Казахме ти достатъчно.

За мен новите кремони са най-добре за тия пари(но можеш да си ги купиш само от Казанлък), след това подреждам Washburn и Стаг(подбран стаг, не всеки).

Както видя, за други нещата стоят различно.

Предценявай сам, не си малък, имаш уши.

Никой не ти е длъжен с нищо. Ако искаш помощ на всяка цена, плати 20-ина лева на някой киратист от града за да ти избере китара, да обиколите няколко магазина и да слушаш как свирят китарите.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Отговорено
Аз лично не бих си взел за 50лв по-малко Кремона или Стагг. ...

Пробвал ли си новото производство на Кремона?

Да. В момента имам две китари Yamaha F310 :girl_witch:

Отговорено
Тоз пък и той като пишело Fender тва не означава , че било Fender .. смятай ми ква искаш да е бе .. ?

Въобще не каза това. ;) Имаше предвид, че не винаги надписът "Fender" е гаранция за супер добро качество. :greenball:

Отговорено

Еми маняк нали като ходя ше зема едно аверче дето свири от 7-8 години на китара той не е тъп .. а тая Ямаха Ф310 ли ква е на ква цена е ?

Отговорено

Да видях в кой магазин я има щото в града имаме само Динакорд и Рейсинг Форс ? В Динакорда видях една Ямаха ама беше 360 ...