Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Инсталирах Kontakt 2 (досега бях с 1) и след като направих нужните настройки, пускам програмата и клавиатурата, зареждам семплите и...ни звук ни стон. Ръчках, настройвах - нема. Преинсталирах - пак нема. Не вади звук нито като VST нито standalone. На инпута регистрира сигнал, обаче нищо не излиза. Дайте акъл как да го подкарам че ми трябва спешно.

Отговорено
Инсталирах Kontakt 2 (досега бях с 1) и след като направих нужните настройки, пускам програмата и клавиатурата, зареждам семплите и...ни звук ни стон. Ръчках, настройвах - нема. Преинсталирах - пак нема. Не вади звук нито като VST нито standalone. На инпута регистрира сигнал, обаче нищо не излиза. Дайте акъл как да го подкарам че ми трябва спешно.

И на мен ми се е случвало подобно нещо. Става с рестартиране, и аз така и не успях да локализирам проблема. Така си е явно. Затова и минах на SpeedSoft VSampler.

Безпроблемна работа е с него...

Отговорено
пробва ли от неговата скрийн клавиатура дали има звук като цъкаш с мишката върху нерго

Ами със скрийн клавиатурата пак нищо не се чува.

Отговорено
... го подкарам че ми трябва спешно.

И на мен ми се е случвало подобно нещо. Става с рестартиране, и аз така и не успях да локализирам проблема. Така си е явно. Затова и минах на SpeedSoft VSampler.

Безпроблемна работа е с него...

/ОТ:

Ъпгрейдите на ВСамплера - плащат ли се, мен ? В сми то ясно, че се плащат ама на каква стъпка?

Хм...и на мен ми се е случвало, но след като смених няколко пъти семпълрейта и си рестартира енджина и се оправи да го е...? оттогава не го е правил. Ама хал хабер си нямам защо така става...

Бтв. и Гаритан-а така правеше и пак по същия начин се оправи - а на него енджина отдолу му е Контакт пак (или Компакт май беше)...

Отговорено

Мдамммм...опитах, ама... :virtuoz:

Интересното в цялата ситуация е, че както някои са разбрали имах проблем с нуендо 3, който реших, като взех друг хард диск (щото стария в момента не мога да го форматирам) и инсталирах друго ХР на него и там нуендото тръгна, обаче контакта не ще. На стария диск обаче контакта си върви като пич, а пък нуендото не бачка и...би му мамата.