vaicho Отговорено Септември 15, 2008 Отговорено Септември 15, 2008 Уникален!!! Впечатлен сам от свиренето на Митко))
drumvarna Отговорено Октомври 10, 2008 Автор Отговорено Октомври 10, 2008 Ето едно ново клипче,експериментално!! да поплачем дружно!!!
vihro Отговорено Октомври 12, 2008 Отговорено Октомври 12, 2008 Една малка подробност-Митака е свирил и с Хазарт,поне аз на такова инфо попаднах в сайта на Боби Солтарийски.
drumvarna Отговорено Октомври 12, 2008 Автор Отговорено Октомври 12, 2008 То това видео е снимано преди тяхно участие във Варна,мисля че Драго(китариста)го е снимал!! скоро 6те има завършена версия на този клип,този е само кратък-пробен клип!! краката са му НЕВЕРОЯТНИ!!
drumvarna Отговорено Октомври 24, 2008 Автор Отговорено Октомври 24, 2008 Ето още едно ново , аз вече нямам какво да добавя!!
vihro Отговорено Октомври 25, 2008 Отговорено Октомври 25, 2008 Аз само бих отправил съвсем лека препоръка към Митко-да сложи малко мускулна маса,ще повиши бързината и контрола до неузнаваемост
drumvarna Отговорено Октомври 25, 2008 Автор Отговорено Октомври 25, 2008 Той беше качил малко килограмиа,ама пак отслабна!!Вярвай ми , незнам дали ще му помогне , но може и да си прав!!
vihro Отговорено Октомври 25, 2008 Отговорено Октомври 25, 2008 Нека опита.Да можеш да контролираш всеки мускул в тялото си те кара да достигаш до нови хоризонти... а и приливаш от енергия.Всеки забелязва яките ръце на Върджил
drumvarna Отговорено Октомври 29, 2008 Автор Отговорено Октомври 29, 2008 Още едно ново!! http://www.youtube.com/watch?v=MWDEJGcEr6Q Вихро , Митака е ходил доста на фитнес,особено преди по корабите като е бачкал , но се чувства добре в тези колограми!! В момента до колкото знаме ходи когато има време , но да знаеш че свири със възможно най - тежките палки за мен (VATER - ASSAULT - Virgil Donati Signiture - L 16 3/8" D .625" Преди 5-6 години и той свиреше с Dave Weckl червения модел палки и направо скочи на Virgil на палките , които както виждаш хич не са за подценяване!!аз в момента свиря с такива и съм изключително доволен , 2-3 месеца ми се взе акъла на ръцете , но пък звука и усещането са страхотни!! ако го гледаш на живо най веоятно ще си промениш малко мнението , а като малък е тренирал и земна гимнастика , та може да контролира мускулите си доста добре според мен!! айде до следващия клип!!
vihro Отговорено Октомври 29, 2008 Отговорено Октомври 29, 2008 Разглеждам снимки от концерта на Акага и приятели и защо ми се струва,че са с Пърл-а на Митака????Кофти само,че на тях свири барабанист,който аз лично не харесвам......
Jordan_J Отговорено Октомври 29, 2008 Отговорено Октомври 29, 2008 Разглеждам снимки от концерта на Акага и приятели и защо ми се струва,че са с Пърл-а на Митака????Кофти само,че на тях свири барабанист,който аз лично не харесвам...... Защото Митака ги продаде точно преди да тръгнем за Гренландия
vihro Отговорено Октомври 30, 2008 Отговорено Октомври 30, 2008 Е,супер Ще стискаме палци да се върне с нещо още по-така
drumvarna Отговорено Февруари 5, 2009 Автор Отговорено Февруари 5, 2009 Едно ново клипче , изгледайте го , ни6то че качеството не е супер , има какво да се чуе!! http://www.youtube.com/watch?v=99teo4ULcVU...re=channel_page
Sasho_Crasho Отговорено Февруари 5, 2009 Отговорено Февруари 5, 2009 Митко е поредното доказателството за тезата,че големите музиканти са големи хора на първо време.Точно от 2 приказки го разбрах!Накрая на едно клипче пишеше: "Thanks GOD we have Virgil Donati on this planet".Който го е писал е сбъркал името .А ако го е писал г-н Симеонов,значи излишно скромничи.
drummer_93 Отговорено Февруари 5, 2009 Отговорено Февруари 5, 2009 Леле, Митака е луд и на голям сет и на по-малък сет...просто колкото и големи думи да се кажат за този човек ще са малко, наистина! Той абсолютно си заслужава endorsment договорите с C&C Drums и Истанбул !
Recommended Posts