ultramega Отговорено Юли 5, 2010 Отговорено Юли 5, 2010 Лутам се из Пирин и позирам победоносно... Цитирай
Slacoth Отговорено Юли 7, 2010 Отговорено Юли 7, 2010 didopeshev написа: мистър Кери Кинг Yes!Yes!Yes! Ти си баси късметлията мен! Цитирай
Babyface Bob Отговорено Юли 18, 2010 Отговорено Юли 18, 2010 Две снимки в напреднал стадий от лайва с Castle Rock - царевичен рок н ролл Цитирай
N1cksoN Отговорено Юли 23, 2010 Отговорено Юли 23, 2010 Две нови - от това лято: снимка 1 снимка 2 Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юли 26, 2010 Отговорено Юли 26, 2010 (Редактирано) Един скорошен реге гиг по заместване Барабаните имаха липсващ хардуеър, за целта бяха "застопорени" с две кашончета както подобаващо съм отбелязала. Аз бях с пищови на сцената, понеже свирехме новия им албум, който успях да чуя предния ден... Както казаха от уважаемата публика басът не се виждаше много-много, но пък се чуваше Редактирано Юли 26, 2010 от Viara Ivanova Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юли 27, 2010 Отговорено Юли 27, 2010 (Редактирано) ^ Ахахаха, колко познато ...ако не беше толкова руса и с прибрана коса, можеше да мине и за моя снимка Редактирано Юли 27, 2010 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юли 27, 2010 Отговорено Юли 27, 2010 (Редактирано) Ние сме навсякъде, отдето погледнеш-подмолно изниква басист Редактирано Юли 27, 2010 от Viara Ivanova Цитирай
RockoBG Отговорено Юли 27, 2010 Отговорено Юли 27, 2010 Понеже уреда ви е твърде достъпен и много бързо се нацвъкаха протата Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юли 27, 2010 Отговорено Юли 27, 2010 (Редактирано) ^ Именно "достъпността" е най-подвеждаща. Колко басисти, които знаят кой е верният тон И могат да броят до 4 познаваш? Аз лично се сещам за двама, а ако се замисля, мога да ги докарам до 4-5, но не обещавам... Картечари, гъзари и т.н. - ми, за две седмици и ти ще станеш такъв ако нямаш друга работа, но басът изисква отношение, за което и цял живот не е достатъчен ако не си "избран", а и е много чуждо за много неуспели басисти, които станаха китаристи и обратното. Басът обединява всичко - и ритъма, и хармонията, и мелодията... Когато се вникне в тези три (четири ) неща, свържат се, намери се "свободно" място и т.н., чак след това започва да се мисли БасЪТ и как той ще определи цялостното звучене! ...и може да са два или три тона (има вечни хитове и с един тон!), но ще са на място и ще са Верните. Един и същи аранжимент с три различни басови линии, би звучал по коренно различни, три начина ("по-различни" отколкото ако се промени нещо друго)! Та, познавате ли такива басисти? Въпросът не е към Роко, нито към някой, а само се развълнувах, а може да пусна и тема по случая Басът - над, във и под всичко! Редактирано Юли 27, 2010 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
yotzzo Отговорено Юли 27, 2010 Отговорено Юли 27, 2010 (Редактирано) ^ Апцелутно! Офтопик, ама като стана въпрос за бас - той е най-важният в групата. Без него умираме всички, или, респективно, всички свирим като змейове. Неакадърен басист може да ме накара да си прибера китарата и да не се вестна никога повече в една група, както и обратното. Прекалено отговорен инструмент, за това и го зарязах. ...taka li e? - a taka. написа: Та, познавате ли такива басисти? В Да, свиря с такъв от години, що? П.П. Снимката по темата - Нищо, че не се вижда, ние слушаме! Редактирано Юли 27, 2010 от yotzzo Цитирай
death^metal Отговорено Юли 28, 2010 Отговорено Юли 28, 2010 (Редактирано) Ех живот Това няма нужда от представяне: На сцената - Annihilator --> Видео от събитието След концерта им успях да се снимам с Джеф Уотърс: A Шмир от Distruction винаги ми е вдъхвал респект: А Жорката не знам как не го е страх от кървавата ръка, насочила среден пръст към него, хихих: Редактирано Юли 28, 2010 от death^metal Цитирай
Valserp Отговорено Юли 28, 2010 Отговорено Юли 28, 2010 (Редактирано) Кефи ме как на всяка снимка си застинал в една и съща усмивка. Сякаш групарите са се снимали с восъчна фигура на теб Редактирано Юли 28, 2010 от Valserp Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юли 29, 2010 Отговорено Юли 29, 2010 Снимка от днес с фен №1. "Той е малък, но вече знае!" Цитирай
JD Отговорено Август 2, 2010 Отговорено Август 2, 2010 Е, Вяра, на това ли учиш момчето - че заради групитата трябва да свири? Значи всичко е sex, drugs & rock'n'roll? (Така и трябва да бъде!!!) Цитирай
Recommended Posts