ultramega Отговорено Юли 5, 2010 Отговорено Юли 5, 2010 Лутам се из Пирин и позирам победоносно... Цитирай
Slacoth Отговорено Юли 7, 2010 Отговорено Юли 7, 2010 мистър Кери Кинг Yes!Yes!Yes! Ти си баси късметлията мен! Цитирай
Babyface Bob Отговорено Юли 18, 2010 Отговорено Юли 18, 2010 Две снимки в напреднал стадий от лайва с Castle Rock - царевичен рок н ролл Цитирай
N1cksoN Отговорено Юли 23, 2010 Отговорено Юли 23, 2010 Две нови - от това лято: снимка 1 снимка 2 Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юли 26, 2010 Отговорено Юли 26, 2010 (Редактирано) Един скорошен реге гиг по заместване Барабаните имаха липсващ хардуеър, за целта бяха "застопорени" с две кашончета както подобаващо съм отбелязала. Аз бях с пищови на сцената, понеже свирехме новия им албум, който успях да чуя предния ден... Както казаха от уважаемата публика басът не се виждаше много-много, но пък се чуваше Редактирано Юли 26, 2010 от Viara Ivanova Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юли 27, 2010 Отговорено Юли 27, 2010 (Редактирано) ^ Ахахаха, колко познато ...ако не беше толкова руса и с прибрана коса, можеше да мине и за моя снимка Редактирано Юли 27, 2010 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юли 27, 2010 Отговорено Юли 27, 2010 (Редактирано) Ние сме навсякъде, отдето погледнеш-подмолно изниква басист Редактирано Юли 27, 2010 от Viara Ivanova Цитирай
RockoBG Отговорено Юли 27, 2010 Отговорено Юли 27, 2010 Понеже уреда ви е твърде достъпен и много бързо се нацвъкаха протата Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юли 27, 2010 Отговорено Юли 27, 2010 (Редактирано) ^ Именно "достъпността" е най-подвеждаща. Колко басисти, които знаят кой е верният тон И могат да броят до 4 познаваш? Аз лично се сещам за двама, а ако се замисля, мога да ги докарам до 4-5, но не обещавам... Картечари, гъзари и т.н. - ми, за две седмици и ти ще станеш такъв ако нямаш друга работа, но басът изисква отношение, за което и цял живот не е достатъчен ако не си "избран", а и е много чуждо за много неуспели басисти, които станаха китаристи и обратното. Басът обединява всичко - и ритъма, и хармонията, и мелодията... Когато се вникне в тези три (четири ) неща, свържат се, намери се "свободно" място и т.н., чак след това започва да се мисли БасЪТ и как той ще определи цялостното звучене! ...и може да са два или три тона (има вечни хитове и с един тон!), но ще са на място и ще са Верните. Един и същи аранжимент с три различни басови линии, би звучал по коренно различни, три начина ("по-различни" отколкото ако се промени нещо друго)! Та, познавате ли такива басисти? Въпросът не е към Роко, нито към някой, а само се развълнувах, а може да пусна и тема по случая Басът - над, във и под всичко! Редактирано Юли 27, 2010 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
yotzzo Отговорено Юли 27, 2010 Отговорено Юли 27, 2010 (Редактирано) ^ Апцелутно! Офтопик, ама като стана въпрос за бас - той е най-важният в групата. Без него умираме всички, или, респективно, всички свирим като змейове. Неакадърен басист може да ме накара да си прибера китарата и да не се вестна никога повече в една група, както и обратното. Прекалено отговорен инструмент, за това и го зарязах. Та, познавате ли такива басисти? В Да, свиря с такъв от години, що? П.П. Снимката по темата - Нищо, че не се вижда, ние слушаме! Редактирано Юли 27, 2010 от yotzzo Цитирай
death^metal Отговорено Юли 28, 2010 Отговорено Юли 28, 2010 (Редактирано) Ех живот Това няма нужда от представяне: На сцената - Annihilator --> Видео от събитието След концерта им успях да се снимам с Джеф Уотърс: A Шмир от Distruction винаги ми е вдъхвал респект: А Жорката не знам как не го е страх от кървавата ръка, насочила среден пръст към него, хихих: Редактирано Юли 28, 2010 от death^metal Цитирай
Valserp Отговорено Юли 28, 2010 Отговорено Юли 28, 2010 (Редактирано) Кефи ме как на всяка снимка си застинал в една и съща усмивка. Сякаш групарите са се снимали с восъчна фигура на теб Редактирано Юли 28, 2010 от Valserp Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юли 29, 2010 Отговорено Юли 29, 2010 Снимка от днес с фен №1. "Той е малък, но вече знае!" Цитирай
JD Отговорено Август 2, 2010 Отговорено Август 2, 2010 Е, Вяра, на това ли учиш момчето - че заради групитата трябва да свири? Значи всичко е sex, drugs & rock'n'roll? (Така и трябва да бъде!!!) Цитирай
Recommended Posts