Sturmfuhrer Отговорено Септември 28, 2005 Отговорено Септември 28, 2005 (Редактирано) В средата с фланелка на motorhead ще да съм аз :hello: Редактирано Септември 28, 2005 от Sturmfuhrer Цитирай
the_gorer Отговорено Септември 29, 2005 Отговорено Септември 29, 2005 Май само Jolene ме бие Малък, ше напрайте некоя врътка с Jolene, усещам аз... :) Спомни си какво съм те учил за серенадите (па и за уебкамерите ) Ей тука още една снимка от мене. На партито по случай рождения ми ден миналата година. Аз съм този, дето се е облещил и се мъчи да лапне некфо мезе... Много пияна работа беше. Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Септември 29, 2005 Отговорено Септември 29, 2005 (Редактирано) айде и от мене една снимка,ама не е много хубава .....нещо съм излязла гадно...скоро се надявам някоя по-хубава да постна и btw да не ви прави впечетление,че цялата ми китара е на пръсти ......трябва да я почистя малко,че като я видях как е излязла лошо ми стана е тва е най-яката снимка супер естествена е ... добре ти стои китарата P.S. ... а между другото каква марка е, че не мога да я разчета? Редактирано Септември 29, 2005 от Putniq Bega4 Цитирай
sw1tched Отговорено Септември 29, 2005 Отговорено Септември 29, 2005 (Редактирано) е тва е най-яката снимка супер естествена е ... добре ти стои китарата P.S. ... а между другото каква марка е, че не мога да я разчета? бах...вярно че и китара имало на тая снимка В средата с фланелка на motorhead ще да съм аз А аз съм с фланелката на Redrum Редактирано Септември 29, 2005 от sw1tched Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 29, 2005 Отговорено Септември 29, 2005 http://212.126.209.136/user/flisk/IMG_0595.jpg Ое един с китара, но преди 3 години. Цитирай
adXok Отговорено Септември 29, 2005 Отговорено Септември 29, 2005 Аве, изтрих си снимката деа! Пускам наново две: _____ Цитирай
One_Voice Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 http://skatecraft.hit.bg/koledari.JPG Цитирай
One_Voice Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 sorry за размера на снимката - аз сьм човека с косата Цитирай
One_Voice Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 (Редактирано) http://skatecraft.hit.bg/u%20ivan%20003.jpg квартира - парти Редактирано Януари 13, 2006 от Snowwhite Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 Ахахах One_Voice първата снимка верно е pure hardcore . As hardcore as it gets.. Цитирай
One_Voice Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 бях млад , трябваха ми пари и сега пак трябват де . Пьк и шоуто си беше шоу в най големите студове ходим по кметове и фирми Цитирай
Icarus Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 Ей ме на и мене, барабар Петко с мъжете :green: Цък Цитирай
Steve_Vai Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 айде и от мене една снимка,ама не е много хубава .....нещо съм излязла гадно...скоро се надявам някоя по-хубава да постна и btw да не ви прави впечетление,че цялата ми китара е на пръсти ......трябва да я почистя малко,че като я видях как е излязла лошо ми стана е тва е най-яката снимка супер естествена е ... добре ти стои китарата P.S. ... а между другото каква марка е, че не мога да я разчета? Squier Showmaster Мда, хубава снимка. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 пак азпо-скоро барабанките ми Аз съм тоя в ляво Това пак съм аз въпреки че много не се разбира ама е яко де Цитирай
Recommended Posts