RockoBG Отговорено Декември 11, 2009 Отговорено Декември 11, 2009 alien vs hulk freak Маковете са весели машинки Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 11, 2009 Отговорено Декември 11, 2009 Не, викат ми Джони Пеш Джони Пеш-Мангеш... Ние с тебе само с циганки свирим! Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 11, 2009 Отговорено Декември 11, 2009 (Редактирано) ^Хаха, биеш ме! Пак събра повече черни мацки на сцената... Аз май ще почвам да свиря на един църковен гиг в Харлем Ти гониш едит: Абе, работното ни облекло е много сходно нещо Редактирано Декември 11, 2009 от kitaratapesho Цитирай
Tozi Отговорено Декември 11, 2009 Отговорено Декември 11, 2009 Май е супер модерно българските музиканти да свирят с "черни" музиканти. Интересно защо? Цитирай
Tozi Отговорено Декември 11, 2009 Отговорено Декември 11, 2009 Нещо се "лендзя" по време на соло Пешо, да не си фен на Адам нещо?Китарката, държене на перото...NY influence? Поздрави! П.П.: ... и аз още се опитвам да разбера защо музикантите(включително аз) трябва да се обличат в черно, като свирят "по-така" гигове.... Цитирай
Crimson Отговорено Декември 11, 2009 Отговорено Декември 11, 2009 (Редактирано) @RockoBG, на последната снимка имаш убийствена прилика с Captain Caveman!! Редактирано Декември 11, 2009 от Crimson Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 11, 2009 Отговорено Декември 11, 2009 аз още се опитвам да разбера защо музикантите трябва да се обличат в черно, като свирят "по-така" гигове... При нас е заради расизма - да не бием много на очи! Цитирай
Tozi Отговорено Декември 11, 2009 Отговорено Декември 11, 2009 (Редактирано) аз още се опитвам да разбера защо музикантите трябва да се обличат в черно, като свирят "по-така" гигове... При нас е заради расизма - да не бием много на очи! Малко , ама расизма е много гадно нещо!Аз съм АБСОЛЮТНО против! Има гадни хора , а не гадни раси.... П.П.: за първи път те виждам с къса коса..... Редактирано Декември 11, 2009 от Tozi Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 11, 2009 Отговорено Декември 11, 2009 П.П.: ... и аз още се опитвам да разбера защо музикантите(включително аз) трябва да се обличат в черно, като свирят "по-така" гигове.... Защото не се цапа като хапваш на шведската маса между сетовете Цитирай
Басурендер Отговорено Декември 11, 2009 Отговорено Декември 11, 2009 Е..от черен хайвер може да не се цапа, ама от майонеза ....или то там има само черен хайвер Цитирай
MrDeath Отговорено Декември 13, 2009 Отговорено Декември 13, 2009 Е що в черно, а така ли да се облекат? OK...KKK Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 13, 2009 Отговорено Декември 13, 2009 ^Хаха, особено с нашите гигове ще бъде купон. Следващия ми гиг е в петък, с черна блус банда в ядрото на Харлем. Колко ли секунди живот ще имам ако се появя на сцената облечен така... Предполагам, че няма да са много Цитирай
Opeth Отговорено Декември 13, 2009 Отговорено Декември 13, 2009 Може пък да имат добро чувство за хумор. Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 13, 2009 Отговорено Декември 13, 2009 И да стрелят само по краката един вид ? Цитирай
Recommended Posts