vanboy Отговорено Ноември 7, 2009 Отговорено Ноември 7, 2009 (Редактирано) Момент от изява в заведение-Сл.Бряг: Революционер-рогоносец Редактирано Ноември 7, 2009 от vanboy Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 8, 2009 Отговорено Ноември 8, 2009 От трибюта на Rage Against The Machine преди месец в The Box: Цитирай
fLiSk Отговорено Ноември 8, 2009 Отговорено Ноември 8, 2009 Лелееее... къде е косата ? Ъъъъ и май си качил килца Цитирай
kmfb Отговорено Ноември 9, 2009 Отговорено Ноември 9, 2009 От трибюта на Rage Against The Machine преди месец в The Box А тоя дето е стюпид, що не се вижда? Цитирай
Steff Отговорено Ноември 9, 2009 Отговорено Ноември 9, 2009 Малиии... много снимки, много нещо.... Я и аз да кача малко, че не съм се поствал тук от векове... Ето малко от партито за представянето на "Новата Рок-бутилка на Абсолют"... Една от бекстейджа... на туй момиче лошо му се пише.... На следните сме с групата Торнадо... нещо някой май не ми е харесал отпред, щото гледам почти като теле... Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 9, 2009 Отговорено Ноември 9, 2009 fLisk - косата я няма, щото поопада и е за предпочитане да е къса, отколкото да приличам на пиян ирландски моряк А че съм качил килца - качил съм - близо 10. Явно много охолен живот водя. kmfb - не знам кой точно е stupid-а. Нека сам си каже Цитирай
Ивелин Отговорено Ноември 10, 2009 Отговорено Ноември 10, 2009 (Редактирано) ^^ Спец-поздрави на Владо, Дарин и Капи! Редактирано Ноември 10, 2009 от Ивелин Цитирай
Steff Отговорено Ноември 10, 2009 Отговорено Ноември 10, 2009 Мерси, Иво, ще предам задължително ! Цитирай
DILETANT Отговорено Ноември 10, 2009 Отговорено Ноември 10, 2009 @ Бицев Раскажи моля те, повече за джема с батко Влатко - мой любимец! Цитирай
Amphibia Отговорено Ноември 12, 2009 Отговорено Ноември 12, 2009 макар че не съм се представил официално (срамота), качих няколко снимки от последните ми активности s момчетата от Flash (Queen-Coverband) Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 16, 2009 Отговорено Ноември 16, 2009 Щракнахме се с бенда вчера, но още не мога да реша като кегли за боулинг ли сме или като "Хор на ловците"... П.П. Аз съм средната кегла долу, а има и още двама съфорумци в групата. До мен "раирания" е nip, а над нас Fashion... П.П. Другите двама и те имат акаунти, но май и те не си ги знаят как са, тей че... Цитирай
abductor Отговорено Ноември 16, 2009 Отговорено Ноември 16, 2009 Малко като Slayer сте застанали (имам предвид позите, не разположението), но не сте достатъчно недружелюбни Цитирай
carnalsoul Отговорено Ноември 16, 2009 Отговорено Ноември 16, 2009 (Редактирано) Малко и моята пИрсона майна. класиката ми е страст И Най- Любимото занимание .. п.п. нямам една снимка със електрическа китара >.< ?!!? Редактирано Ноември 16, 2009 от carnalsoul Цитирай
Recommended Posts