ilianski Отговорено Юни 28, 2008 Отговорено Юни 28, 2008 Нищо особено!!! Моля смейте се с мярка!!! Цитирай
IgniteAll Отговорено Юни 28, 2008 Отговорено Юни 28, 2008 ^ Подстрекател си, момче! Хаха Ето една лека руса снимка от мен Тук правим една заготовка за барбекю! Аз снимам, но си ме представяйте ЦЪР-ПЪР! Това е барабаниста ни, който е супер майстор на скарите: Нагласата започва да взима връх! ОПА! Започна се! Жена ми гледа жадно към бирата... Другите снимки ще ви ги спестя, че може да има язваджии Цитирай
edgecrusher Отговорено Юни 28, 2008 Отговорено Юни 28, 2008 саТанасе, погледа ти казва че си зъл трашЕр! Цитирай
MR_STENCH Отговорено Юни 29, 2008 Отговорено Юни 29, 2008 Като сме започнали с шеговитите... една и от мен... Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юни 29, 2008 Отговорено Юни 29, 2008 Първо, тука е едно файнъл-файнъл парти и малко побутахме: Къртим: Блъскам: Рутим: ... и тук от една супер-продукция, извън студиото: Ленинградските кравари у софията: Джемим между снимките: без коментар А тук свиря без ръце: ... Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 5, 2008 Отговорено Юли 5, 2008 (Редактирано) Това е Docc. За мен беше удоволствие да прекарам някакви часове, концерта на Def Leppard&White Snake и литри бира през корема си в негова компания, както и в присъствието на барабата RockoBG. Docc - президент; в краен случай - шеф на водопад, водоем и блистателна кинкалерия с восъчни маркери. Редактирано Юли 5, 2008 от sa6tiat Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 6, 2008 Отговорено Юли 6, 2008 Автоснимка: на плажа в Каварна преди концерта на ManOwaR. Няма чехкини. Цитирай
edgecrusher Отговорено Юли 6, 2008 Отговорено Юли 6, 2008 ...И да не съм те чул повече да се оплакваш от оредяваща коса! Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 6, 2008 Отговорено Юли 6, 2008 ^ Не мис е ще да показвам друга снимка, на която се вижда, че скоро ще съм с плешивост тип Зидан (или Станишев - кой както предпочита). То и на тази снимка си личи отгоре на главата как съм оредял. Цитирай
SviStyle Отговорено Юли 7, 2008 Отговорено Юли 7, 2008 (Редактирано) Айде още малко театрални г(р)адости.Београдско турне, ко да го прайш. Тук играем карти в автоБЯСА с директора(с бялата шапка, незнам защо аз съм с черната), докато чакаме на сръбската граница Тук се правя на билетопродавачка Това съм Аз на фона на острова, където река Сава се влива в Дунав с пиво Елен в ръка(най-доброто) И отново на другия ден на Кале Мегдан, но със шапка на Црвена Звезда и чанта със сръбски националистически фанелки и значки. И снимка пред автобуса естествено Редактирано Юли 7, 2008 от SviStyle Цитирай
Recommended Posts