Jump to content
Българският форум за музиканти

ilianski

новаци
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ilianski

  1. Аз свиря с Tama само че не този модел и са на повече от 7 - 8 годинии не са мръднали, но съм чувал хора които са свирели с този който търсиш и са доволни много както колегата каза по горе. Тъй че вапрос на вкус. И успех с покупката!!!
  2. Темата е много добра поздравления vihro че си постнал! Та реших и аз да постна нещо и отнсно овърхедите аз ползвам ей туй http://www.cadmics.com/GXL1200.htm . По принцип ползвам за целия сет микрофони на CAD и сам много доволен. Свиря в зала с капацитет 500 души и микрофоните се представят доста добре специално овърхедите като чинелите изпакват много добре и т.н.
  3. Слушалките на бащата за циркуляра ! ! ! Варшат идеална работа ! ! ! Може и с тапи за уши ! ! !
  4. Не си сбъркал че си го взел аз съм много доволен от тяхните барабани и съм свирил с MAPEX Maple - мисля че беше и ми хареса доста като имаш предвид, че в момента ползвам соло на TAMA от полу-професионалните серии. Тъй че да ти е честито и си го ползвай със здраве!!!
  5. Аз ползвам саморъчно направен пад и си го слагам, на солото и си свиря. Предимно правя загрявки на него или ако искам тихо да репетирам докато някой друг има работа и така да не преча.
  6. Аз съм привърженик на спокойната музика или груува. Екстремно свирене или музика за мен определям може би различни сола които могат да се направят и изсвирят, но като цяло аз не свиря и не съм привърженик на екстемнатта музика, но това си е мое лично мнение де, без никой да се засяга! Макар, че има полза защото развива доста техническата част.
  7. Мерси, а можете ли да ми кажете от кои магазини ще може да се закупи тъй като съм от Пловдив. Мерси отново!
  8. А някой може ли да каже кога ще излиза въпросното dvd и откъде може да се вземе? Мерси предварително!
  9. Аз се запалих от гледане и слушане на музика разбира се! Но повече от гледане на концерти. Гледам някви там блъскат, думкат на барабани и взе че ми хареса- а по принцип от малък съм си тъпанар и си викам че ще се захващам, а барабаните са ми били винаги любимия инструмент. Тъй че малко масло в огъня и ето ти Пожар . Ай поздрави на всички дръмъри и успех в начинанията!
  10. ilianski

    Photos

    Нищо особено!!! Моля смейте се с мярка!!!
  11. TAMA ARTSTAR ES Кожите са доста замърсени ама снимките са малко стари, сега сме ги изчистили и са по добре!
  12. Ами да защото Mapex ми изглеждат много по добри от Stagg пак и цената си заслужава Мерси за comment- а!!!
  13. Много яка тема. Аз свиря с Vic Firth в момента мисля че са 5A а в началото свирех и със Stagg ама те отидоха за 1 месец от здраво дрънкане!
  14. Искам да попитам дали някой може да ми каже за 600- 700 лв. какви барабани (пълен комплект с чинели и всякакъв хардуер) няма значение дали нови или втора употреба мога да си взема и може би някакви препоръки по копуването! Мисля си за Mapex Q series или Stagg или някакви други не съм много сигурен защото и не разбирам много- та така де да ви попитам вас вие които знаете!? Благодаря предварително на всеки!
  15. Мерси за коментара! Наистина разбрах някои неща, а в момента свиря с Remo Coated Ambassador на солото, на томовете Coated Emperor и Pinstripe Bass на касата. Просто ти ги пиша за инфо и мерси отново. Много поздрави
  16. По принцип Remo или Evans са по добри кожи защото аз свиря с Remo и съм доста доволен, обаче гледам че и доста ползват Evans. Ако някой знае нещо да пише.
  17. Здравейте! Аз свиря с Tama Art Star и чинели Paiste и Meinl само фуса дето ми е Sabian и сам много доволен Поздрави на всички!
  18. Аз ползвам двоен педал и наистина зависи от музиката. Пример ако е някое супер бързо темпо то се усеща че не може да се изсвири с единичен штото то си има лимит в смисъл донякъде освен ако не си някав ненормалник штот и такива ги има- а ако вземеш и под внимание ако свириш с единичен бързо темпо крака ша ти умалее на 10 мин. И в този случай може да се ползва кардан и работата се разпределя между двата крака. Но това е лично мое мнение- ако обиждам някой сори просто казвам аз как виждам нещата. А за двете каси- незнам аз лично предпочитам една с кардан а тея с двете извинете за думата не са немалко гъзари В смисъл може същия звук и удар да го изкараш и с една!!! Поздрави на всички и ако съм обидил некой!
  19. Здравейте! Казвам се Илиян на 18 год. съм и от 3-4 год. тупам на барабани Живея в град Пловдив и в момента завършвам средното си образование. Слушам прогресив метъл, рок и хард рок...... Свиря в група от трима члена- аз и двама китаристи. Свирим предимно инструментали, защото нямаме вокал Свирим метъл предимно тежко Поздрави на всички и форума е много як!
  20. Здравейте! Казвам се Илиян и съм от Пловдив. на 18 години съм и от 15 годишен свиря на барабани т.е. от 3 години които не са много но не са и малко. Може да се каже че те са наи- готиния инструмент на който може да се свири(другиоте музиканти да ме извинят де) , и с който искам и занапред да се занимавам. Свиря на Tama ArtStar от 96г. мисля, не съм много сигурен с 4 тома, чинели PAISTE и MEINL и фус SABIAN и кардан Tama.Скоро ше сложа и снимка да ги видите.Форума е много як. И продължавайте да свирите хард! Много поздрави от Пловдив!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.