fLiSk Отговорено Март 2, 2008 Отговорено Март 2, 2008 Абе, дайте да направим една тема с фотоконкурс за повсеместна забава на населението! Гледам, толкова шедьоври сме събрали тук. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Март 2, 2008 Отговорено Март 2, 2008 Чудесна идея - аз дори познавам добри галеристи, тъй че проблемите няма да са ни много тежки. Дори ако някой няма адекватни снимки, ще поканим и подходящите фотографи! Аре! Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Март 9, 2008 Отговорено Март 9, 2008 Ето.... познати и приятели нооо се смяха и ме базикаха тук......та давам да се посмеете евентуално Цитирай
amidala Отговорено Март 9, 2008 Отговорено Март 9, 2008 http://i31.tinypic.com/15plctf.jpg ето и от мен Цитирай
Andrian Ivanov Отговорено Март 11, 2008 Отговорено Март 11, 2008 Здравейте, и от мен. Страшно много ми харесва форума... Радвам се, че Ви открих! Цитирай
trolla Отговорено Март 11, 2008 Отговорено Март 11, 2008 (Редактирано) Това са мои снимки от една ваканция в моето село ... Те се правени преди известен период от време => сега косата ми е по-дълга Правихме си пикник в гората и беше много весело Както сами ще видите посетихме и гробищата които бяха в съседство с гората. На някои снимки съм пийнал което допринася за доброто прекарване и за тва да се поизложа малко ха ха - добре е че са снимки а не видеота, защото в нетрезво сътояние съм голям простак http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226247 Редактирано Март 11, 2008 от trolla Цитирай
circles Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 в китар шопа в кафе шопа парти в сабото тримата кафеджии в хола общо взето - парти ! Цитирай
fLiSk Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 Искам публично да се извиня за погледа си на една от горните снимки и затова че съм включил на дълги срещу обектива. Деца, не правете като мен ! Цитирай
Pandemonium Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 Trash till Death!!! Не знам как са ме хванали, но съм просто за пореден път, ултимейт-кретена Естествено и без куфежи не се разминаваме: А толкова добре започваше концерта... Цитирай
alexthegreat Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 Аз и наследника. На хлапето басът май му харесва повече от китарата...сигурно защото все още е по-нисък от него Цитирай
gpav Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 (Редактирано) ^^ На първата снимка в background-a с Rhoads-a ако не е Ицо. Кога ви беше концерта в КДК-а ?? Редактирано Март 12, 2008 от TheWhiteGhost Цитирай
Pandemonium Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 ^ Ицо е да. Концерта беше отдавна...18.01.2008-ма заедно с Fire Dance и DarkArt. Цитирай
Recommended Posts