Viara Ivanova Отговорено Декември 11, 2010 Отговорено Декември 11, 2010 bmmusic: Виж Вяра- скромна, с четири тЕла само О, на мен и 4 са ми много... Ако някой ми повери подобно чудо за свирене ще го положа на една стабилна масичка, ще си поръчам едно кафенце и нищо чудно цял ден да пробвам разни начини на звукоизвличане, ама е абсурд да свиря на него по снимания начин . Abbath: Мисля, че имаме нов стил: карате-бас Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 11, 2010 Отговорено Декември 11, 2010 И понеже, таковата, почнах с компроматите де... Представям ви DJ Ънкъл Боб он дъ майк ЙО ! Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 (Редактирано) Редактирано Януари 15, 2011 от Свилен Бас 1 Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 (Редактирано) ^Баце,ти съвсем вУезна у мрако Едит - кои са каките? Редактирано Януари 15, 2011 от Hillbilly Цитирай
ultramega Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 ^^ много яко ретро фешън си се барнал Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 Hillbilly, питай ме за баса, моля те... ultramega, всъщност бях "барнат", иначе ни моъ! Цитирай
Babyface Bob Отговорено Февруари 1, 2011 Отговорено Февруари 1, 2011 Стефан ( Stivy.K) и аз на "Сурва 2011" в Перник. Жените ни накараха да се снимаме с тези девойки, за да се заблуждават, че няма основания за ревност на тоя свят. Е, всеки за себе си Каква жива музика имаше, не е истина. От зурНите на виртуозните цигани излизаше пара като от ауспух на Вартбург, а чановете на кукерите направо разпраха въздуха край култовия хотел Струма. И въпреки черното облекло на масовия перничанин, което Стефан отбеляза, градът изглеждаше шарен и весел. Имаше и дефиле на тунинговани Алфи, но! Перник расте и не старее, ега ти... 1 Цитирай
Anakon Отговорено Февруари 1, 2011 Отговорено Февруари 1, 2011 "Сурва 2011" - Перник. Е те такоа не бех чувал! Ама знаеш ли какво било пернишка сурвачка? - винкел с пуканки! Цитирай
RosieThunder Отговорено Февруари 6, 2011 Отговорено Февруари 6, 2011 Извинявам се предварително ако съм стреснала някой с тази снимка, ама тези дни го карам едно ткова осемдесеттарско (в предишния си живот 100% съм била няква готина рокзвезда xD) Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 http://img96.imageshack.us/i/synergypower.jpg/ Рандом снимка с бандата : ) . Държа да отблежа, че в никакъв случай не съм гинеколог. Цитирай
Babyface Bob Отговорено Февруари 13, 2011 Отговорено Февруари 13, 2011 На хижа край село Мухово - жулим леко блусец с приятели (Blues Deluxe). Интересно е, че черният Фендър е подписан от Джо Бонамаса от гиг-а му в Гърция. Любовните истории към блуса на тия пичове стигат и доста по далеко от гръцко - до Роял Албърт Хол с концерт на Ерик Клептън и...Само интересни неща - покрай камината, домашна ракийка и бизонест дивеч в тъмното около хижата... Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 13, 2011 Отговорено Февруари 13, 2011 ^ А ти кога разбра точно, кой е Джо Бонамаса? И една зла метълистка снимка, да не съм офтопик: http://i31.photobucket.com/albums/c364/muzikant/Mephistofel/IMG_0387-1-1copy.jpg Цитирай
Babyface Bob Отговорено Февруари 13, 2011 Отговорено Февруари 13, 2011 хаха! Преди две седмици разбрах, че съществува и днес бая му търкам оогромната дискография... Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 14, 2011 Отговорено Февруари 14, 2011 Само за да ви докажа, че съм порастнал от последната форумна среща, на която се явих Краковската О!Шипка (носталгично). Всъщност в Краков има поне още шест кръчми които изглеждат така и пускат музика като в О!Шипка от времето, когат там пускаха хубава музика. Краков, сукеницата О.о Shotover forest, в близост до Оксфорд. С тоя пич се сприятелихме и оттогава му нося моркови и захар. Оксфорд. Ако изглеждам прекалено щастлив, то е защото снимката е правена през първия ми ден в търсене на любима кръчма в града. Мисля, че посетихме около двайсетина кръчмета него ден. Музикален магазин в Оксфорд. Първата снимка, която направих тук :о Цитирай
Recommended Posts