edgecrusher Отговорено Март 17, 2007 Отговорено Март 17, 2007 Още няколко снимки от мен. Impergium , Live in Prince George, Thorton Heath, London 15 март 2007 Цитирай
don_pepinio Отговорено Март 27, 2007 Отговорено Март 27, 2007 Сашо,кажи поне кои са тия двамата агенти... Цитирай
synchu Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 (Редактирано) Вероятно не може. Това е дълбока тайна с гриф строго секретно. Явно са много опасни, живеят в тез две кутии и ги пускат само нощно време за пиьене на бира и мърсуване по улиците на неизвестния град, в който са дислоцирани с цел . Тази фотография е очевидно единствената напускала това тъмно убежище, приютило тези опасни хора, и с риск за живота на твърде много хора е достигнала до форума. Явно агента, който я е постнал използва фалшиви ник, IP, клавиатура, компютър и подправена самоличност (което е видно от ника circles) и е използвал около 10-ина японски сървера, находящи се в Сингапур, Малайзия и подземна лаборатория в Ямайка плюс два-три неизлетели спътника на НАСА и казахстанската космическа агенция, за създаде този пост. Силно се съмнявам, че ще се появи пак в близко, далечно или още по-близко бъдеще...мда :/ Редактирано Март 28, 2007 от synchu Цитирай
circles Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 ^ хаха забравих в бързината.. ами аз и Пепинио сме тука, от преди известно време на едни записи в тях Цитирай
alexthegreat Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 Абе стеничките в тези кутийки някаква специална висша и секретна разработка за шумоизолация ли са...или обикновни кори за яйца? Цитирай
jFog Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 По интересния за мен въпрос е обаче защо? За подобро звукоулавяне ли е или за да не се дразнюкат комшувълците? Цитирай
don_pepinio Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 По интересния за мен въпрос е обаче защо?За подобро звукоулавяне ли е или за да не се дразнюкат комшувълците? Да ти кажа честно и от двете по малко.Това си е моя измишльотина пък колко върши работа... Цитирай
AXE Отговорено Март 31, 2007 Отговорено Март 31, 2007 "Randall - всяка мацка си пада по него" Цитирай
black_waltz Отговорено Април 7, 2007 Отговорено Април 7, 2007 ето една от свинщината в четвъртък Цитирай
TerminalFrost Отговорено Април 10, 2007 Отговорено Април 10, 2007 Пред Berklee College of Music, Boston Към Island of Liberty, зад мен е Статуята на свободата На Island of Liberty, зад мен е Манхатън На Island of Liberty, зад мен е Манхатън Цитирай
Recommended Posts