Dark Sun Публикувано Май 13, 2008 Публикувано Май 13, 2008 От доста време много се нервя, че постоянно малко по малко ми се измъква горният болт, към който се закача ремъка :/ Ако може да ми дадете някакъв съвет или каде да я закарам да го оправят тва, постоянно го завивам с отверката, ама си мисля че ако се случи да свиря прав 1-2 часа и забравя може да стане нещо доста грозно.. Цитирай
patzo Отговорено Май 13, 2008 Отговорено Май 13, 2008 Варианти колкото искаш, явно резбата е отишла. Намери си по широк винт или по дълък Напълни дупката с поксипол примерно и тогава го завий Набий клечка в дупката и тогава го завий Цитирай
Nikifena Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 Не знам за какъв болт става дума, но по магазините се продават лепила за болтове. Слагаш на болта, завиваш гайката и връзката става здрава. Има 2 вида лепила - с едните не можеш да отвиеш гайката, а с другите можеш, само когато нагрееш болта до някаква температура. Цитирай
Dark Sun Отговорено Май 14, 2008 Автор Отговорено Май 14, 2008 Мерси и на 3мата май предложението на Nikifena ще е решението.. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 Ако винта за дърво се измъква от китарата(винт, не болт), тогава може да развинтиш винта, да размажеш малко поксипол в дупката, и след час да го завинтиш обратно. Цитирай
ludmata Отговорено Май 18, 2008 Отговорено Май 18, 2008 Напълни дупката с клечки за зъби и след това навии винта, аз така го ремонтирам. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 28, 2008 Отговорено Май 28, 2008 Клечките за зъби са твърди. По-добре с кибитени. Аз лично слагам по 1/4, но то зависи от луфта... Цитирай
Recommended Posts