spongebob Публикувано Май 12, 2008 Публикувано Май 12, 2008 Наистина имам нужда от въпросния продукт,но не мога да го намеря в последно време,а не ми се обикаля из всички възможни магазини.В надигащата се сила нямат от 2 месеца сигурно(само така!).Въпросът ми е някой виждал ли е Fast Fret съвсем скоро някъде в Софето?Или некви телефони на Фактор или Динакорд да оставите да ги питам.Ако ме светнете по въпроса лично ще помоля модовете да изтрият темата Цитирай
Traktorist Отговорено Май 12, 2008 Отговорено Май 12, 2008 Аз си взех ор xxxx преди няколко месеца... Щом няма не е ли по добре да си вземеш от спрейовете. Имаше един на дънлоп ако не се лъжа много хубав. Китаристта ни е с такъв и е много доволен. Успех! Цитирай
spongebob Отговорено Май 12, 2008 Автор Отговорено Май 12, 2008 пробвал съм много продукти и определено държа да е това Цитирай
bbas Отговорено Май 12, 2008 Отговорено Май 12, 2008 Виж при Цецо Русинов ( до старата муз. академия ) или в съседния магазин. Цитирай
spongebob Отговорено Май 12, 2008 Автор Отговорено Май 12, 2008 Пичове питам само ако наистина сте мяркали бърз праг,иначе мога да ида до много магазини,да убия маса време и да няма(което се случва напоследък).Или пак казвам,оставете некви телефони на тея магазини и да им звънна. Цитирай
AXE Отговорено Май 12, 2008 Отговорено Май 12, 2008 (Редактирано) И аз търся от известно време, ама няма. Да знаеш само, че в Динакорд също няма. Редактирано Май 12, 2008 от AXE Цитирай
DILETANT Отговорено Май 12, 2008 Отговорено Май 12, 2008 (Редактирано) Аз също търся Fast Fret. В Р.Ф. от 3 месеца все чакат и още нищо няма. Вероятно нямат интерес да внасят, защото тогава продажбите на струни ще са по-слаби. Някой да знае дали в малкия ЦУМ или при Капъша евентуално има? Редактирано Май 12, 2008 от DILETANT Цитирай
spongebob Отговорено Май 12, 2008 Автор Отговорено Май 12, 2008 Вероятно нямат интерес да внасят, защото тогава продажбите на струни ще са по-слаби. Брато,ако знаеш колко пъти съм си го мислил това ... Май ще се преориентирам към друг продукт.Тука сме на принципа каквото има. -Имате ли фаст фрет? -Не,но имаме перца с мацки.Колко искаш? Търсих телефони на други известни на мен магазини...цъ...заето!Ех кога ще се научат,че клиента е номер 1....... Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Май 12, 2008 Отговорено Май 12, 2008 (Редактирано) Абе в Пловдивския РФ има. Мярках го там и се изненадах приятно. Може би в София просто се е изчерпал като количество. Ако търсиш алтернатива, течността на Дънлоп за струни в бутилката със син етикет (забравих кой номер е) също върши много добра работа. Редактирано Май 12, 2008 от Mu3epHuK Цитирай
spongebob Отговорено Май 12, 2008 Автор Отговорено Май 12, 2008 Ясно,до края на деня,ще се сдобия с тва.Ако модовете преценят да изтрият темата,стигнахме само до извода,че ако няма хляб,да ядем пасти. Цитирай
anonimized_8837 Отговорено Май 12, 2008 Отговорено Май 12, 2008 в магазина срещу старата муз академия , на ул. Русалка имат Фаст Фрет. Сега прибирайки се питах и имат. В "Русинов", който е в съседтство не се тормозете да ходите. Цитирай
AXE Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 ^ Мерси, пич! Преди малко си купих Питах и казаха, че са заредили добре, така че юруш към консерваторията Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 Кач пара туй чудо? От известно време се чудя дали и аз да не си взема... Цитирай
AXE Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 11 кинта. Земи си - колкото едни струни е, а ще ти спести доста повече комплекти + времето за смяна Това на Дънлоп го ползвах повече от 2 години! FastFret-a май по-бързо заминава, ама искам да го пробвам. Цитирай
spongebob Отговорено Май 15, 2008 Автор Отговорено Май 15, 2008 Във всемогъщата сила е 13.....ебаси..... Цитирай
Recommended Posts