Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Наистина имам нужда от въпросния продукт,но не мога да го намеря в последно време,а не ми се обикаля из всички възможни магазини.В надигащата се сила нямат от 2 месеца сигурно(само така!).Въпросът ми е някой виждал ли е Fast Fret съвсем скоро някъде в Софето?Или некви телефони на Фактор или Динакорд да оставите да ги питам.Ако ме светнете по въпроса лично ще помоля модовете да изтрият темата :)

Отговорено

Аз си взех ор xxxx преди няколко месеца... Щом няма не е ли по добре да си вземеш от спрейовете. Имаше един на дънлоп ако не се лъжа много хубав. Китаристта ни е с такъв и е много доволен.

Успех!

Отговорено

Пичове питам само ако наистина сте мяркали бърз праг,иначе мога да ида до много магазини,да убия маса време и да няма(което се случва напоследък).Или пак казвам,оставете некви телефони на тея магазини и да им звънна.

Отговорено (Редактирано)

И аз търся от известно време, ама няма. Да знаеш само, че в Динакорд също няма.

Редактирано от AXE
Отговорено (Редактирано)

Аз също търся Fast Fret.

В Р.Ф. от 3 месеца все чакат и още нищо няма.

Вероятно нямат интерес да внасят, защото тогава продажбите на струни ще са по-слаби. :greenball:

Някой да знае дали в малкия ЦУМ или при Капъша евентуално има?

Редактирано от DILETANT
Отговорено
Вероятно нямат интерес да внасят, защото тогава продажбите на струни ще са по-слаби. :blush:

Брато,ако знаеш колко пъти съм си го мислил това :) ...

Май ще се преориентирам към друг продукт.Тука сме на принципа каквото има.

-Имате ли фаст фрет?

-Не,но имаме перца с мацки.Колко искаш?

Търсих телефони на други известни на мен магазини...цъ...заето!Ех кога ще се научат,че клиента е номер 1....... :greenball:

Отговорено (Редактирано)

Абе в Пловдивския РФ има. Мярках го там и се изненадах приятно. Може би в София просто се е изчерпал като количество. Ако търсиш алтернатива, течността на Дънлоп за струни в бутилката със син етикет (забравих кой номер е) също върши много добра работа.

Редактирано от Mu3epHuK
Отговорено

Ясно,до края на деня,ще се сдобия с тва.Ако модовете преценят да изтрият темата,стигнахме само до извода,че ако няма хляб,да ядем пасти.

Отговорено

в магазина срещу старата муз академия , на ул. Русалка имат Фаст Фрет. Сега прибирайки се питах и имат. В "Русинов", който е в съседтство не се тормозете да ходите.

Отговорено

^ Мерси, пич! Преди малко си купих :yahoo: Питах и казаха, че са заредили добре, така че юруш към консерваторията :)

Отговорено

11 кинта. Земи си - колкото едни струни е, а ще ти спести доста повече комплекти + времето за смяна :)

Това на Дънлоп го ползвах повече от 2 години! FastFret-a май по-бързо заминава, ама искам да го пробвам.