prayer4eto Отговорено Февруари 5, 2009 Отговорено Февруари 5, 2009 ^ София, Фактор-ът на ул."Кракра" - видях китара с точно този тип адаптери. Силно ме съмнява да е Washburn или пък Factor New Line ... Цитирай
разбойник Отговорено Февруари 5, 2009 Отговорено Февруари 5, 2009 ^ Моделите с Lace Alumitone са нещо като специално издание, не знам дали ще се предлагат серийно. Имаме две китари Texas Standart Pro - сънбърст и черна, мисля че и двете все още трябва да са в магазина ни на Кракра. Цитирай
rockozaurus Отговорено Февруари 11, 2009 Отговорено Февруари 11, 2009 Първо, мерси много за създаването на тази тема.Благодарение на нея аз разбрах за съществуването на тези прекрасни китари, даже вече съм горд сопственик на една такава.Събрах и сериозна информация из нета и тей като чувах само позитиви реших и сам да се уверя.Значи за цена от 690-1200лв получаваш неща които при други фирми не може да получиш и за двойна цена.В момента на покупката имаше включен един Фендер страт: пробах него, след това и Блейда и общо взето не не намерихме кой знае каква разлика.Много удобен гриф, изработка на най високо ниво, няколко оригинални решениа,твърд кейс,струни Еликсир; това са неща които получаваш със всека една китара.Единственото нещо което не ми хареса е малък избор от един и същ модел:примерно китара която си харесах беше с надраскан пикгуард, и поисках да ми докарат китара от склада, след което останах изненадан от факта че разполагат с общо две бройки и се наложи да избирам между черно и бяло.Иначе цените за БГса наистина най ниски в Европа, което дава шанс на всеки да се сдобие с един наистина качествен инструмент за не много пари. Цитирай
Recommended Posts