ceco milanov Отговорено Май 9, 2008 Автор Отговорено Май 9, 2008 (Редактирано) А това "не заслужавам такава китара" или въобще "не заслужавам" нещо е доста интересно заключение?!? Стига да можеш да си го позволиш не виждам кой ще ти забрани да си закачиш на стената 20 PRS-a и да си ги гледаш, пък дори и да не можеш два тона да изкараш на тях - никой не може копче да ти каже, освен ако не те смущава типичната за нашите ширини завистливост. Абе прав си. Стига да си имаш парите нищо не пречи Иначе като спестиме от латекс и шпакловка на стените може да се усмихне с един PRS на стената Редактирано Май 9, 2008 от ceco milanov Цитирай
Dikata Отговорено Май 9, 2008 Отговорено Май 9, 2008 да бе,какво значи "не заслужавам".кефи те-вземаи!сантана и некви китаристи от линкин парк и т.н., да не би да свирят с прс заради това,че са големите свирачи....аиде де Цитирай
PRIMO Отговорено Май 9, 2008 Отговорено Май 9, 2008 (Редактирано) Ако ще помогне : Johny Hiland И една от любимите ми групи - Крейдъл : Her Ghost In the Fog Не са точно модела, който си харесал(на Джони май Е, ама не съм сигурен), на мен ми харесва звука. Айде със здраве Редактирано Май 9, 2008 от PRIMO Цитирай
circles Отговорено Май 9, 2008 Отговорено Май 9, 2008 ^ това е добър поглед към възможностите на китарата, но местата където мен ме зариби по скоро звучат така - incubus - circles abuse me ... http://en.wikipedia.org/wiki/PRS_Guitars Предвид апаратурата с която записват гореспоменатите мутанти, на звук моята е доста близко до оригинала.. но няма значение, аз саунда си го намерих метъл! Цитирай
stanbog Отговорено Май 9, 2008 Отговорено Май 9, 2008 (Редактирано) ето за тия китари съм чувал само добри отзиви: http://cgi.ebay.de/Fame-Forum-III-Edelgita...1QQcmdZViewItem правят ги в Полша. дали са "добро" копие не мога да кажа, не съм държал такава в ръцете. предполагам обаче че китарката е добра, но не имитира ПРС с нищо освен с формата - всики материали са доста различни. Редактирано Май 9, 2008 от stanbog Цитирай
EAmechaniX Отговорено Май 9, 2008 Отговорено Май 9, 2008 Както и на stagg, която изобщо не е от махагон. Цитирай
Overdrive Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 аз съм виждал стаг 100% махагон или някакво китайско подобие на махагон - беше с прозрачен финиш и много ясно се виждаше Цитирай
EAmechaniX Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 (Редактирано) stagg-r500 Пич стига си твърдял че е от махагон .Ще вземе да повярва някой и да се върже. Има хора от форума които те мислят за господ ,така ,че престани да ги подвеждаш,ако обичаш. още един стаг и още един Редактирано Май 10, 2008 от EAmechaniX Цитирай
Overdrive Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 Има хора от форума които те мислят за господ ,така ,че престани да ги подвеждаш,ако обичаш. хаха ти чуваш ли се за тялото не знам - може да е било с фурнир, но за грифа съм сигурен че беше махагонов, не явор - не съм чак толкова тъп че да не ги различавам Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 11, 2008 Отговорено Май 11, 2008 Махагона не е чак толкова скъпо дърво(като например абаноса и палисандъра) и не знам защо толкова говорите за него в такава светлина. При всичките надценки на вносителите, за 200 лв мога да си взема махагон, от който да си направя поне 4 китари. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Май 11, 2008 Отговорено Май 11, 2008 (Редактирано) ...не съм чак толкова тъп ..... Ти го каза. Ето ти и един пример директно от сайта на STAGG Вие двамата с Ефтим много си приличате по това ,че каквито и аргументи да ви вкарат ,пак не сте съгласни . Всички са на обратно ,вие на опъки. Редактирано Май 11, 2008 от EAmechaniX Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 11, 2008 Отговорено Май 11, 2008 ^ми,сигурно са в час защото , и Винтидж китарите са по 200 евро,а са махагонови Гибсън моделите,но ПРС е с топола тяло. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 11, 2008 Отговорено Май 11, 2008 Tо именно от това най-вероятно произлиза по-специфичния звук, за който кольо_к говори. Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 11, 2008 Отговорено Май 11, 2008 ^Имах предвид ПРС модела на Винтидж. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 11, 2008 Отговорено Май 11, 2008 (Редактирано) аха... Мисълта за махагона ми беше че е около 1800 лв на кубик. Редактирано Май 11, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts