EmchoDT Публикувано Май 2, 2008 Share Публикувано Май 2, 2008 Какъв софтуер бихте ми препоръчали за симулация на бас? Тосет има ли нещо като EZ Drummer но за бас? Или ако можете да ми препоръчате някое *.sf2 файлче с добър бас? Мерси предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Май 2, 2008 Share Отговорено Май 2, 2008 Имам един семплиран на sf2 бас Ямаха - дай скайп да ти го пратя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Май 3, 2008 Share Отговорено Май 3, 2008 Потърси и Broomstick Bass - точно като EZD за бас е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EmchoDT Отговорено Май 4, 2008 Автор Share Отговорено Май 4, 2008 Мерси за саундфонда!!! И мерси за програмката, мноо ми допадна, но има един проблем и ако знаеш как да го разреша ще ти бъда изключително благодарен Та проблема е, че самия саундфонд започва с октава нагоре от мидито?? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Май 4, 2008 Share Отговорено Май 4, 2008 Ами маркирай всички тонове на МИДИТО и премести(Драг ен дроп) една(или колкото е нужно) октава нагоре. Може да разгледаш и Stainberg Virtual Bassist. Мен ме кефи , но има една много шибано ограничение, че свири само тонове от една единствена октава Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EmchoDT Отговорено Май 5, 2008 Автор Share Отговорено Май 5, 2008 Ем това за местенето на мидито е ясно, но идеята ми е дали от самия плъгин може да се направи по някакъв начин? Защото е доста неприятно на всяка песен да местиш мидито на с октава нагоре? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Май 7, 2008 Share Отговорено Май 7, 2008 Това е известен проблем с всички сходни софтове. За съжаление. Spectrasonics Tilogy е най-якото за бас, което аз съм тествал. Но за разлика от Бруумстик и он'ва на Щайнберг няма възможност за авто акомпанимент с готови фигури. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Май 7, 2008 Share Отговорено Май 7, 2008 Предполагам грешка в изписването - Spectrasonics Trilogy. Но на мен лично не ми допадна - баса става излишно плътен и трябва после да го "изтънявам", за да легне нормално в микса. Пак повтарям - лично мое впечатление. Брумстика по ми допада. Както и има един бас звук във вехтия ми Roland R-70 И в Мотиф Рака също има доста употребяеми баси, но не за това говорим... Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AFTER-THE-RAIN Отговорено Май 8, 2008 Share Отговорено Май 8, 2008 ^^ + 1 за Triogy ,след него по мое мнение Hardcore Bass Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Май 8, 2008 Share Отговорено Май 8, 2008 Голям проблем с диапазона и октавите, ужасен семплер. ИМХО. Предполагам грешка в изписването......в Мотиф Рака също има... Сори, обикновено съм по-внимателен в имената. Софтуерен Мотиф ли има?!?!?! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Отговорено Май 8, 2008 Share Отговорено Май 8, 2008 Аз преди ползвах Virtual Bassist , но поради проблема с октавите минах на Trilogy-то. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Май 9, 2008 Share Отговорено Май 9, 2008 Софтуерен Мотиф ли има?!?!?! Де да имаше... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SGEORGE Отговорено Май 9, 2008 Share Отговорено Май 9, 2008 Май имаше някакъв Reason-ски Motif,ама нещо май не бил добър...не съм го пробвал,но... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Exorcist Отговорено Май 10, 2008 Share Отговорено Май 10, 2008 Аз хващам произволно парче, здраво low-pass филтри след което ползвам отделни тонове от резултата и си композирам каквото ми трябва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EmchoDT Отговорено Май 16, 2008 Автор Share Отговорено Май 16, 2008 Благодаря за инфото!! а този софтуер някой да знае как се казва?? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts