vurbito Отговорено Май 3, 2008 Отговорено Май 3, 2008 бахмааму най-евтините са стаг а в сравнение с стаг тия са първо качество Цитирай
Metalix Отговорено Май 3, 2008 Отговорено Май 3, 2008 Струните са ти най-малкия проблем. В магазина би трябвало да ти предложат някои евтинки за бас. Цитирай
Overdrive Отговорено Май 3, 2008 Отговорено Май 3, 2008 бахмааму най-евтините са стага в сравнение с стаг тия са първо качество не върви на тая дъска стуни за 50 кинта - това си е пилеене на пари Цитирай
Nikifena Отговорено Май 4, 2008 Отговорено Май 4, 2008 значи ся баса е при един пич дето ше го постегне.. а аз какви струни да си купя За бас Струните са ти най-малкия проблем. Смени ключовете и адаптерите. Цитирай
Slav Отговорено Май 4, 2008 Отговорено Май 4, 2008 Еми вземи си струни за бас от същата марка, от която ползваш струни за китарата си Цитирай
Rezachka Отговорено Май 4, 2008 Автор Отговорено Май 4, 2008 ами при баса струните каква дебелина са.. в смисъл нямам идея какви да взема Цитирай
ultramega Отговорено Май 4, 2008 Отговорено Май 4, 2008 С толкова високо вдигнати струни от грифа ми напомня за гъдулка ... Що не пробваш с лък да видиш може да се получи нещо Иначе пък мен ме кефи как изглежда... Цитирай
Overdrive Отговорено Май 4, 2008 Отговорено Май 4, 2008 ми ако сложи гладки струни що да не стане с лък Цитирай
Rezachka Отговорено Май 5, 2008 Автор Отговорено Май 5, 2008 С толкова високо вдигнати струни от грифа ми напомня за гъдулка ...Що не пробваш с лък да видиш може да се получи нещо Иначе пък мен ме кефи как изглежда... както каза струните са високи щото грифа е огънат, утре или в другиден като си го взема ще са наред.... Цитирай
kolega Отговорено Май 5, 2008 Отговорено Май 5, 2008 ами при баса струните каква дебелина са.. в смисъл нямам идея какви да взема купи си Queen за 20 лева размери 40-60-80-100, например. Продават ги в РФ Цитирай
vhcs Отговорено Май 6, 2008 Отговорено Май 6, 2008 ... купи си кибрит, събери малко подпалки и се стопли ... поне за малко ... ама не в къщи .... и не си губи повече времето с глупости Цитирай
Rezachka Отговорено Май 7, 2008 Автор Отговорено Май 7, 2008 ... купи си кибрит, събери малко подпалки и се стопли ... поне за малко ... ама не в къщи .... и не си губи повече времето с глупости защо пък да са глупости ? Цитирай
Rezachka Отговорено Май 9, 2008 Автор Отговорено Май 9, 2008 оле неска ми го донесоха баса чук е хаха свири и е с нови струни и ала бала и ся нз как са свири хаха Цитирай
Overdrive Отговорено Май 13, 2008 Отговорено Май 13, 2008 Ми вземаш едно перо, хващаш някой тон и почваш нагоре-надолу и тн след 2 минути сменяш тона и това е Цитирай
Recommended Posts