Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте! Имам една молба до всички с Garlan Преамп по МЕСА. Мисля да сменя преампа който ми направи по Богнер схема с Меса такъв

Гарланда ми идва прекалено олд скул и иска доста помощ от драйв от пред за бустване.

Моля, който желае да запише по един , два кратки семпъла с тези импулси - малко соло с гейн до край по възможност , искам да чуя колко е гейна му.

http://relivethefuture.com/music/patches/G...cksImpulses.rar

Преампа директно в саунд картата или миксера преди нея и после един импулс си изберете с леко по оф аксис звучене / по меко/

За импулси аз ползвам Voxengo Pristine Space

Ще съм ви благодарен!!! ;)

Редактирано от Black Bird
  • Отговори 51
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

^^ Като ми дойде амп-а, ако никой не е постнал нищо ще наравя един семпъл, но не знам как се използват импулсите, инъче ще е през кабинет и с микрофон отпред...

Не знам само дали няма да ти е късно, защото ще си видя амп-а чак другата седмица :(

Редактирано от KingdomX
Отговорено

Хайде момчета!!! Моля ви искрено...:)

Искам да чуя запис на Меса преамп директно в саунд картата с гейн до край - Соло , ритъм....С различни импулси...Моля ви пмогнете на стария да си реши дилемата... :(

Отговорено

Сега ще ти дам линк на ЛС, за да не се излагам пред народа :(

едит Първата част е без бууст втората със, без драйв и с тон и ниво на средата.

Отговорено

Огромно Благодаря на sw1tched ! Чух от него семпъл на който Ритъма беше супер!!!

Само да сподели как го е записал с главата Гарланд? :(

Отговорено

По същия начин по който щеше да е с преамп, само че ползвам Fx Send-а. Кабинета е вързан към главата, единствено за да има товар, но е намален Fx Return-a и от него се чува съвсем тихо.

Китара Stagg, серийния адаптер -> Garland input -> Lead Channel, Modern Mode -> Fx Send-> Mic Pre -> DAW -> Voxengo Boogex -> Guitarhack 45 -1

Отговорено (Редактирано)

Хайде като имаш време да запишеш нещо бавно на нек адаптера с среди поне на 2 часа и високи на 12 ниски на 3 часа...плиис :(

:):thumbs_up::godbless:

Отговорено (Редактирано)

Искам да реша дали да сменя преампа...Твоя у вас ми се стори много богат и плътен. С неверятно органичен драйв с много хармоници и предостатъчно гейн...

Айде да ми запишеш Винтаж и Модерн - мисля че при теб са СЛО И Меса.

Басс на 2 часа Средни 1-2 и Високи някъде там. С различни Импулси.

Ако може и един два с Карвин импулса в Ревалвера.

:) :)

Отговорено (Редактирано)

Абе аз мога да запиша, ама не може ли по простия начин -> амп->каб->микрофон ? :)

Още един тъп въпрос с цел дискусия - "поради что се срамиш от бууста ?", наборе :)

Редактирано от synchu
Отговорено

Ами не :) свиря изцяло директно...плиис хелп...

Искам да разбера дали драйва на месата е доста по хармоничен с повече състейн...

Моя Пре е як но това което чух в Мизерник у тях за кратко ми преобърна преставите и сега няколко седмици само за това мисля