Jump to content
Българският форум за музиканти

домашно кубе


Recommended Posts

Копелета, вие сте някви супер мощните техници! Булгар! Булгар! А така! Покажете им на разните лаици и келеши тука, които си мислят, че правят нещо смислено с лампи, мампи, интегралки, транзистори бла-бла, че всъщност си губят времето и истината е в ПоБЪЛГАРяването!!! :blink::headbang:;) Дано се раждат повече люде като вас двамата! Нека покажем на света, че физиката и математиката са науки, морално остарели и от тях полза НЯМА!!!

 

Ваш най-голям фен и идолопоклонник - Влад! :thumbup::hooray::recourse:

 

Поздрави! :cheers2:

Редактирано от vlex
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо не разбрах кви буфери и тн,зимаш един преходник малък>голям жак за 0,50 лв и ръгаш колоните в драйва,със сансамп звука е съвсем приличен за домашно тихо свирене.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някои хора в този форум винаги са ме карали да се замислям върху живота... Преди около месец продавах на 95% завършено home-made кубе почти на цената на комплект колонки Luxeon - никакъв интерес... нямам думи...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

М да!Външния вид е всичко!То за ко свирим на китари и барабани - естествено само да ни земат булките и да им се на*лажняват п**етата.Та за това направи го да изглежда като истинско кубе, напиши му Marshall , Fender, Mesa Boogie

Или имам по-добра идея - напиши Mesa Boogie by Marshall, made in Tajikistan

Пък как звучи да те не интересува!

..........

Уф!А за буферите!Колкото по-големи, толкова по-големи!МЕЧО ПУХ Е НАШ ГОСПОДАР!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изправих се пред голяма дилема.След като имам комбо за 60лв., то струва ли си да разваля компютърните колонки за 90лв.И дали, те ще звучат по хубаво, ако разделя намотките на хъмбъкера в двата канала, така че на левия да вържа диста, а на десния дилея.(схемата ще я постна когато барабаниста, който учи в МЕЙ-то я начертае).

Даже в клуб мога да си го озвуча с два микрофона и да дам панорама от пулта. :godbless:

 

П.С.Препоръчайте ми също някво евтино китарно комбо, в което да плугна компа, че да слушам музика вкъщи(ама да става и да по-тежка музика, защото слушам предимно такава). :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе,казаха го вече,стига с чикиите-ако начинаваш транзисторен ташак е добре,след тва сам ще го изхвърлиш,ако не си се отказал от свиренето. :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе,казаха го вече,стига с чикиите-ако начинаваш транзисторен ташак е добре,след тва сам ще го изхвърлиш,ако не си се отказал от свиренето. :)

 

Според мен момчето разбира , че тая работа е нефелна - просто иска да се изяви във форума. Възможно е басовия дист който се получава да му харесва повече от кубето му Стаг , както пише . Вероятно този басов говорител има някаква динамика .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.