Dream on Публикувано Април 11, 2008 Публикувано Април 11, 2008 Здравейте нов съм в форума и нов при китарите. Потъсих из форума, но не видях някъде да е споделено нещо по-подробно като впечатления, качество на изработка и дали е подходяща за начинаещи. Харесал съм тази китара просто искам още 1-2 мнения от някой, който е свирил и докосвал такава китарка Благодаря предварително! Поздрави Мартин! Цитирай
Feuermeister Отговорено Април 11, 2008 Отговорено Април 11, 2008 И аз скоро мислех да си купувам такава китара, но се отказах... За това те съветвам да отидеш и да пробваш Цитирай
Dream on Отговорено Април 11, 2008 Автор Отговорено Април 11, 2008 И аз скоро мислех да си купувам такава китара, но се отказах... За това те съветвам да отидеш и да пробваш Не мога да свиря за да я пробвам Мога само да я огледам добре... Цитирай
Niko1 Отговорено Април 11, 2008 Отговорено Април 11, 2008 Привет. Имам я от около 5 месеца. Преди това не съм имал ел. китара. Не се е налагало да я настройвам, откакто я получих. Лесно се свири. За мен най-добрият избор за начинаещи или непрофесионалисти от гледна точка съотношение цена/качество. Това съм записал в домашни условия, без кой знае колко компютърна обработка (само ехо тук-там). http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=37903 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 11, 2008 Отговорено Април 11, 2008 (Редактирано) Не се е налагало да я настройвам, откакто я получих. Айде сега, на мен пък не ми се е налагало да настройвам мойта от 7 години. Макар, че ако не се свири на китарата, наистина може и година да издържи в строй, обикновено китарата се настройва поне преди свирене..... При яко свирене, дори китарата да е перфектна, струната старее и се разтяга, както и влияе ефекта на "умора на материала". То пианото се разстройва леко за година, пък камо ли китара... Редактирано Април 11, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 12, 2008 Отговорено Април 12, 2008 Не се е налагало да я настройвам, откакто я получих направо да отпишеме останалите китарки..ай стига глупости. Цитирай
npokonu Отговорено Април 12, 2008 Отговорено Април 12, 2008 От едната стая в другата да я преместиш, ако има разлики в температурата, пак трябва да я настройваш. Цитирай
dip4ikov Отговорено Април 12, 2008 Отговорено Април 12, 2008 Не се е налагало да я настройвам, откакто я получих. Макар, че ако не се свири на китарата, наистина може и година да издържи в строй, обикновено китарата се настройва поне преди свирене..... При яко свирене, дори китарата да е перфектна, струната старее и се разтяга, както и влияе ефекта на "умора на материала". Прав си между другото защото и аз не си ползвах китарата много време и тя си беше супер и нямах проблем с настройката.А сега въпреки че не я мъча толкова пак си се разтройва. По темата аз имам същата китара със 100 единици на горе демек 270 бкн.Бе става ама сега м/у тази и Есп-та и Джаксън бих си избрал Джаксъна щото е със Сеймън Дънкан.А цената е същата. Цитирай
Dream on Отговорено Април 12, 2008 Автор Отговорено Април 12, 2008 В общи линий никой не каза нищо лошо за китарата, което е добре Сега остава да си върна дълговете и да събера за китарка и да и се мятам... Цитирай
Feuermeister Отговорено Април 12, 2008 Отговорено Април 12, 2008 (Редактирано) Все пак Ibanez. До сега не съм чувал тяхна лоша китара. Редактирано Април 12, 2008 от Feuermeister Цитирай
Overdrive Отговорено Април 12, 2008 Отговорено Април 12, 2008 Бе става ама сега м/у тази и Есп-та и Джаксън бих си избрал Джаксъна щото е със Сеймън Дънкан.А цената е същата. абе нещо се бъркаш - джаксъните с дънкън са от 900-1000 нагоре и не са js30 Цитирай
dip4ikov Отговорено Април 13, 2008 Отговорено Април 13, 2008 Е кво ти пука че е по-скъпа!За убава китара ша се дават пари!!!! Цитирай
Dread Отговорено Април 13, 2008 Отговорено Април 13, 2008 Все пак Ibanez. До сега не съм чувал тяхна лоша китара. Аз пък съм чувал ! Робуването на марки и модели, когато се отнася до музика е меко казано неуместно. Цитирай
Feuermeister Отговорено Април 20, 2008 Отговорено Април 20, 2008 Петък си купих точно такава китара, Ibanez GRG170DX. Много съм доволен от китарата, и от тогава най-малко 5 пъти съм я настройвал Другаря Нико1 сигурно не е свирил на китарата че да не му се налага да я настройва. Китарата е супер удобна, звука си е перфектен Струните са много близко до грифа и лесно се свири. Моята оценка е 6 Цитирай
Dream on Отговорено Април 20, 2008 Автор Отговорено Април 20, 2008 Господарю на огъня Ще споделиш ли от къде и на каква цена купи китарата може и на ЛС да не правиме реклами Цитирай
Recommended Posts