Dylan_101 Публикувано Ноември 15, 2004 Публикувано Ноември 15, 2004 Поради големия интерес:-)) тоя уикенд се преборих с мързела и записах пак едно от старите парчета, можете да го свалите оттук: http://www.carnalaffection.info/download/Demo2004/ Не обръщайте много внимание на вокала, щото това съм аз (т.е. не е оригиналния) и толко си мога:-) "Официалния сайт" на групата е: http://www.carnalaffection.info/ Цитирай
Guest ssabchew Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 Поради големия интерес:-))тоя уикенд се преборих с мързела и записах пак едно от старите парчета, можете да го свалите оттук: http://www.carnalaffection.info/download/Demo2004/ Не обръщайте много внимание на вокала, щото това съм аз (т.е. не е оригиналния) и толко си мога:-) "Официалния сайт" на групата е: http://www.carnalaffection.info/ Bravo! Samo TAKA Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 super jaki rifove , stila e super zvuka e ekstra .... i basa i barabanite mi haresvat .... abe davai oshte takiva pa4eta ... mnogo jak stil ... bih iskal da sviria takyv metyl ...... samo da si doidesh ot Swiss i she bi4ime .... ) EVALA !!!!! Цитирай
Dylan_101 Отговорено Ноември 17, 2004 Автор Отговорено Ноември 17, 2004 Ми аре, то обикновено ти си несериозния:-)) Цитирай
bulby Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 Еее супер е бе човече ! Много ми наподобява на нещо като Morbid Angel "Altars of Madness" със яко примеси от Death Лудница е парчето и продукцията си е като за студиен албум. Давай в същия дух ! :guitar: Цитирай
Dylan_101 Отговорено Ноември 18, 2004 Автор Отговорено Ноември 18, 2004 Е, стараем се.... Благодаря ти за мнението! :guitar: Цитирай
Glacierise Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 АБЕ ПИЧ! Тва си си го праил у вас?! ИЗДАВАЙ! Цитирай
Dylan_101 Отговорено Ноември 18, 2004 Автор Отговорено Ноември 18, 2004 Е, всъщност на 3 места, но и трите са в домашни условия... Всъщност има кво още да се оправя - баса например не е бас ами китара с октавер и не звучи много добре, внася некви искуствени басове в целия микс. За тези които евентуално ще питат как е записано: микрофон е използван само за вокалите: Китарите са zoom GFX-4 -> PC + software cab simulator, баса вече споменах. Барабните са свирени на yamaha dtxpress II от мен, но значително редактирани в последствие, щото не съм толкова добър барабанист. Преходите обаче са си абсолютно истинските. Това което се чува като барабани е облечено в sf2 - банка, щото оригиналните на ямахата звучат много гадно. Май тва е... ако ви интересува нещо друго, питайте. Цитирай
jFog Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Изкара парче.За миловидното гладко избръснато личице изкара вокали недей да скромничиш парчето е много добро.Сега само се надявам да запишеш и другите парчета и да Shear-неш с нас Аз лично ще чакам!!! Цитирай
Dylan_101 Отговорено Ноември 19, 2004 Автор Отговорено Ноември 19, 2004 Е, ние сме група де, ама останалите са в БГ, пък аз съм в Цюрих... Tази коледа ше гледаме да запишеме ново демо вече в оригинален състав. Че много време мина... това парче е на 7-8 години... ма пусти мързел... Е, поне и техниката напредва де: я сравни тая версия с оная от демо2000 Хубаво е че има фенове! Това определено мотивира! Цитирай
jFog Отговорено Ноември 19, 2004 Отговорено Ноември 19, 2004 Няма да се плашункаш Метал-а е добър дету го правите , малко екстремен може би но е Ок остава само да ви разберат феновете ...другото е идеи и записи Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 20, 2004 Отговорено Ноември 20, 2004 Добре се справяш с гадните вокали характерни за стила без тях е мноо добро, технична музика. А за толкова хваления звук..не знам добро демо бих го нарекъл но чак студиен. Цитирай
bulby Отговорено Ноември 20, 2004 Отговорено Ноември 20, 2004 Към мистър ню метъл - Повечето от култовите дет/траш албуми от края на 80те, началото на 90те са точно с такъв звук. По-добрият и изчистен звук придава някаква стерилност на музиката и поне за мен става неслушаема (справка - 90% от албумите на по-именитите траш, блек и дет метъл банди, издадени след '95та някъде) Така нещата си звучат много по-искрено. Истински old school, хехе Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 20, 2004 Отговорено Ноември 20, 2004 По-добрият и изчистен звук придава някаква стерилност на музиката Да звучим като гъз тогава - една искрена пръдня явно би била по добра от изкуствения изчистен метъл ..добре де малко неподходящо се изказах . Така..изтегли си някое парче от албума Antigone (примерно Tree Of Freedom) на Heaven Shall Burn и да говорим..ми ебати тоя звук направо си те удря в главата, супер мощен и в същото време чисти и изобщо професионална работа пичовете свалят тапети и лепят плочки докато си бичат дет-еца (поне според мен нищо общо с нео метъл нямат ХСБ) направо е го линкЪ Едит: ясно е че едва ли някой от нас може да измъкне баш такъв звук в домашни условия (Митак твоито не го брой за дом ) ама мисълта ми е за чистичкото и доброто звучене, че никак не е стерилно. Цитирай
Recommended Posts