Black Bird Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 Ave imam V-amp ,ama ne mi se smenq s POD ,che nqma pari i za nego.Kaji golqma li e razlikata mejdu dvata. OGROMNA Цитирай
synchu Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 [www.music.download.comТъкмо да се види че почти няма да има разлика с V-amp 2 Аде бе - няма - мошеник Пробвай www.soundclick.com - някак си по-бързо стават нещата там. Вярно макса е 128Kbps за мп3 ама пак става... Цитирай
Fortissimo Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 Nai dobre e da sa dvata edin do drug i da se probvat podobni blendi i to vednaga 6te se razbere za kakvo stava duma. Цитирай
Fortissimo Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 V BG koi vnasq POD ili takiva vnositeli o6te ne sa se rodili. Цитирай
bulby Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 И аз така питам за Laney, ще знаеш Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 [www.music.download.comТъкмо да се види че почти няма да има разлика с V-amp 2 Аде бе - няма - мошеник Пробвай www.soundclick.com - някак си по-бързо стават нещата там. Вярно макса е 128Kbps за мп3 ама пак става... E,ти пък много бързаш! То още не се е появило парчето ,дето го постнах за одобряване преди 2 седмици..... С това чудо още нищо не съм правил,защото ще ми отнеме една петилетка да му разуча механизма на действие(не че е много сложно,просто нямам достатъчно време да се занимавам).Или както казва създателя му:"Който обича усилвател само е един вид звук,на него ще ми се стори сложно да работи с POD xт Live!"На въпрос какво би отговорил на тези ,които намират работата с новия ПОД много сложна.... Скоро ще пусна още допълнителна информация. Имам акаунт в soundclick,но ще видим какво ще направя тези дни.Дано съм свободен през този уикенд поне... п.с.Хвърли един поглед на официалния сайт на Line6 там има някои семпли на този модел.Естествено са слойили най-тъпите ,разбира се.... Цитирай
synchu Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 ...официалния сайт на Line6 там има някои семпли на този модел.Естествено са слойили най-тъпите ,разбира се.... Toва визирам и аз ..."най-тъпите"... Така че...данке предварително... за бъдещите семпли Цитирай
Recommended Posts